Paștele se apropie cu pași repezi. Ești în căutare de încălțăminte elegantă pentru această ocazie specială? Verifică gama largă de la cele mai faimoase branduri disponibile la CCC.

Comunicat de presa

Perioada Paștelui este contextul perfect pentru a-ți reîmprospăta garderoba de primăvară și pentru a apela la propunerile din cele mai recente colecții ale brandurilor preferate. Ești în căutarea încălțămintei și accesoriilor perfecte pentru reuniunile din această perioadă? Verifică selecția de produse CCC pentru întreaga familie. Descoperă ofertele de la Lasocki, Gino Rossi, Badura, și Jenny Fairy disponibile în magazinele fizice, aplicația mobilă și pe ccc.eu.

Ofertele de Paște pentru femei combină cele mai recente tendințe și eleganța clasică. O alegere atemporală pentru sărbătorile pascale vor fi pantofii cu toc înalt. Modelele stilate regăsite în colecțiile de la Gino Rossi și Lasocki se vor combina ideal cu rochii elegante, fuste plisate sau costume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Pasionații de confort vor fi, fără îndoială, încântați de marea revenire a balerinilor. Acești pantofi versatili și incredibil de eleganți se pot găsi în colecția de la Jenny Fairy, un brand preferat de influențatori. Oferta CCC include și mocasini confortabili, care au redevenit iubiți de pasionații modei în ultimii ani. Optează pentru o eleganță fără constrângeri într-o atmosferă retro - mocasinii vor fi perfecți pentru o plimbare de primăvară cu familia.

Ținutele de Paște ale femeilor vor fi completate armonios de gențilemini. În căutarea tendințelor actuale, a celor mai bune materiale și a soluțiilor originale, explorează oferta de primăvară a brandului Gino Rossi. Aici se regăsesc genși elegante tip baghetă, în cele mai în vogă nuanțe de bej și maro.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Cu gândul la Paște, CCC a pregătit, de asemenea, o selecție largă de propuneri elegante și pentru bărbați. Pantofii clasici vor fi o opțiune atemporală excelentă pentru întâlnirile de Paște cu cei dragi. Cea mai bună calitate a materialelor și modelele clasice pot fi regăsite în colecțiile de sezon de la Lasocki. Cei care sunt în căutare de accesorii elegante și smart casual vor îndrăgi, cu siguranță, mocasinii pentru bărbați. Variantele în nuanțe de bleumarin sau maro se vor potrivi perfect cu blugi și pantaloni din material cu pliu.

CCC nu uită, de asemenea, de modelele de încălțăminte la modă pentru copii. Pantofii din piele din colecția Lasocki Kids sunt o alegere universală pentru orice ocazie specială. Funcționale, modelele din piele pentru copii se îmbină fără probleme cu ținutele elegante. În căutarea confortului pentru cei mai tineri se poate opta pentru pantofi sport eleganți de la branduri renumite. Ofertele de primăvară de la Reebok, Champion, Puma, Sprandi și Fila așteaptă într-o selecție largă, disponibilă la CCC.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Propunerile de Paște sunt disponibile în magazinele fizice CCC, aplicația mobilă și pe ccc.eu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri