AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

AVON te invită într-o călătorie plină de emoții și trăiri intense alături de noul parfum Wonder, din gama Today Tomorrow Always.

Comunicat de presă

Onorând semnătura florală Today Tomorrow Always, aroma parfumului Wonder se deschide cu note puternice de citrice, care apoi se împletesc cu note delicate de mijloc precum: muguri de neroli, trandafir și camelia. Pentru un întreg armonios, Wonder este completat cu note de bază lemnoase - mosc, lemn de stejar alb și lemn de cedru - care dau persistență parfumului.

Toate ingredientele sale creează o aromă care te poartă într-o poveste romantică a emoțiilor pe care le simți atunci când iubești cu pasiune și intensitate.

„TTA Wonder celebrează intensitatea momentelor petrecute visând la viitorul nostru. Este, așadar, un parfum care abordează puterea iubirii, subiect care este, pentru mine, o sursă nesfârșită de inspirație. Pentru mine, unicitatea acestei arome constă în simbolistica sa. La fel ca promisiunea unei viitoare iubiri, parfumul te copleșește la început cu tonuri vibrante, spumoase, vesele. Și apoi vine promisiunea unei iubiri de durată: mugurii de neroli întruchipează speranța unei povești veșnice, camelia este reprezentarea florală a devotamentului, iar trandafirul este simbolul suprem al iubirii”, spune maestrul parfumier Guillaume Flavigny, creatorul Wonder.

Ingredientele principale ale parfumului sunt atestate Orpur™ – cea mai valoroasă certificare a ingredientelor naturale, de înaltă calitate, din parfumerie.

Celebrează în fiecare zi dragostea cu noul parfum Wonder și lasă viața să te surprindă!

Preț Set Apă de parfum și loțiune de corp Wonder – 99 lei

Preț Mini Apă de parfum Wonder 19,99 lei

Produsele pot fi comandate și online, pe www.avon.ro.

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri