A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România, dedicat exclusiv procedurilor de profilaxie. Funcționează ca un SPA dentar, procedurile fiind efectuate cu echipamente profesionale dedicate – tehnologie de ultimă generație, fără ca pacientul să resimtă niciun fel de durere. Inaugurat la începutul lunii martie, sub brandul Dental Hygiene Center, centrul are două locații deschise în zona Floreasca și Cașin din Capitală. De proceduri pot avea parte inclusiv copiii cu vârsta peste șapte ani.

Comunicat de presă

Proiectul îi aparține lui Iulian Pleșcan, care, după 12 ani în dezvoltarea cardiologiei intervenționale din România, în cadrul grupului medical ARES, face un nou pariu într-o supra-nișă: igienizarea dentară.

Dental Hygiene Center se adresează tuturor persoanelor care doresc să își mențină sănătatea orală și zâmbetul curat, în primul centru din România dedicat în totalitate profilaxiei.

Sunt persoane care merg cu o recurență de neclintit la saloane de îngrijire a părului, a pielii, a unghiilor. Este încă de necrezut că acordăm atenție îngrijirii corpului, dar când vine vorba de sănătatea orală, mergem la igienizarea danturii mai rar de o singură dată pe an. Asta în condițiile în care, efectuată trimestrial, igienizarea reduce cu 40% riscul de a dezvolta o carie dentară și, implicit, scade presiunea pe bugetul necesar pacientului pentru intervențiile stomatologice scumpe. “, declară Iulian Pleșcan, fondator al Dental Hygiene Center.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Echipa centrului este formată doar din medici și specialiști atestați în igienă dentară.

Primul centru de igienizare dentară din România dispune de combine dedicate de detartraj și Air-flow. Cu ajutorul acestora, pacienții se bucură de confort în timpul procedurilor, fără să resimtă niciun fel de durere. De asemenea, nu este nevoie de folosirea anesteziei.

O altă noutate o reprezintă sistemul de aspirație folosit, prin care procedura de Air-flow poate fi făcută fără ca pacientul să aibă senzația de înecare.

Lipsa centrelor dedicate de igienizare dentară este un dintre motivele pentru care 50% dintre românii de peste 35 de ani au o formă de parodontoză. 40% dintre românii din mediul urban au cel puțin un dinte lipsă. Asta se întamplă pentru că procedurile simple precum detartrajul, periajul dentar si Air-flow-ul sunt de multe ori tratate superficial atât de pacienți cât și de medicii stomatologi. Proiectul vine, în primul rând, tocmai pe această nevoie de educare, de conștientizare.”, a adăugat Iulian Pleșcan.

A contat cine a zbierat mai tare Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Dental Hygiene Center se adresează tuturor persoanelor care doresc să își mențină sănătatea orală și zâmbetul curat, în primul centru din România dedicat în totalitate profilaxiei.

Copiii cu vârsta peste șapte ani pot beneficia și ei de procedurile de igienizare din cadrul centrului. Acestea nu sunt dureroase, nu este nevoie de anestezie și nu prezintă niciun disconfort pentru micii pacienți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri