Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

Comunicat de presă

MÁDARA | COLLAGEN BLOOM Set, 189 lei

Set cu 3 produse complet inspirate din natură – un ritual pentru iluminarea tenului prin susținerea nivelului optim de colagen.

  • DERMA COLLAGEN Hydra-Fill Firming Serum (full-size 30ml) – serul multi premiat contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.
  • CADOU: 2 produse în format travel care susțin sinteza de colagen
    • DERMA COLLAGEN Cremă Hydra-Fill Firming (15ml)
    • DERMA COLLAGEN Night Source Cremă de noapte (15ml)

NOU

MÁDARA | THE ICONS Set, 79 lei

Cel mai bun start. Cu setul THE ICONS Mádara format din 4 produse perfecte pentru un ritual bun de îngrijire, ideal de testat sau de luat în călătorii.

  1. Apă micelară cu acid hialuronic (50ml).
  2. AHA PEEL Mască peeling pentru strălucire (17ml) – best-seller Mádara, exfoliază cu blândețe, netezește tenul și oferă strălucire.
  3. SOS HYDRA Cremă rehidratantă (20ml) – nr. 1 printre cremele hidratante Mádara.
  4. CC CREAM anti-pollution SPF15 – uniformizează tonul pielii, oferă protecție solară minerală UVA/UVB, anti poluare și împotriva luminii albastre – totul într-un singur pas.

FLORASCENT PARFUMEURS

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Apivita România a marcat un nou început NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

COMPOSITION 34, 250 lei (30ml)

Eau de Parfum natural unisex cu note aromatice, fresh, pline de viață.

Note de vârf: absint, rozmarin

Note de mijloc: șerlai (salvia sclarea), lavandă

Note de bază: drobiță (genista), fân, labdanum

TOKYO SLING, 165 lei (15ml)

Aromele fructelor exotice însoțite de note florale. În format delicat de poșetă.

Note de vârf: pepene, guave

Note de mijloc: gardenie, magnolie

Note de bază: matcha, bambus

RAMPAL LATOUR - DUO de Savon de Marseille, 38 lei (2x150g)

Bogat în glicerină naturală, fără coloranţi artificiali, parfum sau orice alt ingredient sintetic. Este unul dintre acele produse care pot fi pe bună dreptate denumite „indispensabile” într-o casă, pentru că este de foarte bună calitate, natural, practic, eficient, sănătos. Săpunul organic de Marsilia extra-pur nu are doar calităţi multifuncţionale, ci poartă şi amprenta unui suvenir: o bucăţică de istorie, de tradiţie, de autenticiate şi de iz al vremurilor de altădată.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

DUO setul Rampal Latour conține un săpun de Marsilia verde și unul alb.

Săpunurile de Marsilia conţin 72% uleiuri pure vegetale de cea mai înaltă calitate. Se realizează în manufactura Rampal Latour încă din 1828 după reţete tradiţionale bine păstrate şi sunt până astăzi o garanţie a calităţii şi a autenticităţii.

Conțin de asemenea glicerină naturală în proporții comparabile cu o cremă hidratantă. Săpunul verde 3%, iar cel alb 7%, ambele fiind ideale pentru mâini, corp și ten.

SPRING must-haves

SERUMS

MÁDARA

BOOST Ser Hyaluronic Collagen, 120 lei (25ml)

Formulat cu acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii, acest ser concentrat contribuie la restabilirea echilibrului în nivelul de hidratare și sinteza proteinelor esențiale pentru piele.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

MÁDARA

BOOST Ser Amino-fill 3D Lifting, 120 lei (25ml)

Formulat cu amino-lipide și biopolimeri de origine vegetală, serul concentrat oferă tenului un efect instantaneu de lifting, îmbunătățind aspectul pielii mature, lipsite de fermitate.

MÁDARA

VITAMIN C Ser Intense Glow Concentrate, 199 lei (30ml)

Ready, set, glow!

Redă pielii strălucirea glorioasă cu vitamina C, acest ingredient legendar de îngrijire, cunoscut pentru efectele sale de iluminare, revitalizare și anti-îmbătrânire.

• Ajută la diminuarea hiper-pigmentării și a petelor

• Oferă luminozitate și intensifică strălucirea

• Stimulează producerea de colagen

• Protejează împotriva deteriorării epidermei cauzate de radicalii liberi

MÁDARA

TIME MIRACLE Cellular Repair Serum, 199 lei (30ml)

Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Un concentrat cu proprietăţi active antirid dovedite clinic. Serul tratament asigură o îngrijire intensivă anti-aging. Tenul devine mai ferm, este hidratat și își recapătă vitalitatea.
Pe baza formulei originale MÁDARA CELL REPAIR BIO-COMPLEX, suc revitalizant de mesteacăn, acid hialuronic şi 0% apă.

MOSSA

DERMA+ Ser calmant cu efect imediat, 69 lei (50ml)

Cu o formulă centrată pe valorificarea proprietăților calmante ale merișorului nordic, acesta oferă o acțiune intens hidratantă, capabilă să satisfacă orice carență a pielii, în condițiile unei experiențe tactile diafane, grație texturii sale lejere. Recomandat tuturor tipurilor de piele care traversează o perioadă de stres, manifestând simptome precum iritația și sensibilitatea sporită. Serul este certificat natural și se bucură de recomandarea dermatologilor.

A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

MOSSA

V LIFT Power Booster, 74 lei (15ml)

Formula sa avansată cu extracte din merișorul de miere (juneberry) îmbunătățește instantaneu aspectul lax al pielii și, grație extractului din plancton, adresează nevoile tenului cu linii fine și riduri. Pielea capătă și un plus de încredere, confort și hidratare datorită acțiunii acidului hialuronic.

  • 21 ingrediente active
  • acțiune de lifting și sporire a fermității, pentru toate tipurile de piele

SUSANNE KAUFMANN

RENEWING Ser regenerant anti-aging, 1200 lei (30ml)

Un serum extrem de eficient, energizant, care acționează pentru a lumina, netezi și omogeniza aspectul pielii în mod vizibil.

La Susanne Kaufmann, filosofia de îngrijire a pielii se concentrează pe susținerea funcțiilor naturale ale pielii, astfel încât să arate și să se simtă cât mai bine. Dezvoltat cu o formulă bazată pe un complex unic de minerale și oligoelemente, esențe, ape specializate și bogăția nutritivă a extractelor proaspete din muguri proveniți din regiunea alpină, acest serum oferă pielii un aspect mai luminos.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

SUSANNE KAUFMANN

NUTRIENT Serum, 570 lei (30ml)

Formula serului facial conține un mix de extracte botanice menite sa hidrateze și hrănească tenul în profunzime. Valorificând puterea bogată în nutrienți a plantelor, serul conține o combinație între gălbenele, Sempervivum tectorum, cunoscute pentru proprietățile lor liniștitoare și vindecătoare, extract de rodie pentru fermitate și acid hialuronic pentru hidratare. Potrivit pentru tenul deshidratat, stresat, care simte nevoia de energizare. Sunt suficiente doar câteva picături din prețiosul concentrat, acesta va avea un impact imediat asupra texturii și tonusului tenului.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri