Uși larg deschise. O terasă care te invită la cafea. Geamuri ce pun în lumină creațiile de artă de pe umerașe. Calitatea Made in Italy și stilul atemporal.

Comunicat de presă

Așa îi așteaptă Florentino Delure pe vizitatorii concept store-ului lansat în premieră la București pe 23 martie în cadrul unui eveniment deosebit. Despre Grand Launch-ul de la vila aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți și inclusă în „Lista Monumentelor Istorice”, se știe doar c-a fost muzică și multă lume bună, iar pozele și clipurile de pe rețele ne lasă doar să ghicim ce-a fost mai departe.

Despre Florentino Delure, însă, se știe încă până la venirea casei de modă în România. E un concept italian ce promovează stilul ca mod de afirmare și redescoperire.

Așadar, brand-ul îi invită pe toți cei pasionați de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume elegante, dar moderne pentru bărbați și dame și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase. Ba mai mult, showroom-ul te invită și în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă. Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ți creeze cele mai rafinate costume, cămăși, pantaloni, paltoane și pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

În final, avem posibilitatea și să ne delectăm dintr-un video deosebit de la eveniment, pe care-l poți vedea mai jos.

Vă invităm să deveniți parte din universul Florentino Delure și să rămâneți la curent cu toate noutățile ce ni le pregătește acest brand inovativ. Rețelele de socializare le găsiți mai jos.

Facebook: Florentino Delure

Instagram: Florentino Delure

www.florentinodelure.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri