CCC anunță noi beneficii dedicate exclusiv deținătorilor de carduri Club CCC. Astfel, membrii se bucură de o serie de experiențe, recompense, surprize, oferte & promoții speciale, servicii adiționale  sau  beneficii imediate pe tot parcursul anului. În prezent, aproximativ 420.000 de persoane sunt înscrise în Clubul CCC.

Comunicat de presă

Promoția Zilele Clubului CCC este în derulare până pe data de 2 aprilie (20% discount online, în aplicatie si în magazinele fizice, la produse nereduse pentru cumpărături de minimum 129 de lei), iar permanent Oferta de Bun-Venit prin care clienții beneficiază de 10% discount când se înscriu în Club.

Cardul digital este disponibil în cadrul aplicației mobile CCC, care poate fi descarcată gratuit atât din App Store sau AppGalery, cât și de pe Google Play, iar prin integrarea acestui card in aplicație, clienții au acces la toate informațiile și tranzacțiile lor.

Membrii Clubului CCC pot atinge trei statusuri în funcție de nivelul de achiziție: Standard, Silver și Gold. Fiecare dintre Membrii Clubului își începe aventura cu statutul Standard, dar fiecare achiziție îi aduce mai aproape de nivelul superior. Nivelul Standard aduce o garanție a returnării în 60 de zile a produselor achiziționate fără a prezenta o chitanță, livrare gratuită online a comenzilor de peste 49 de lei, -10% reducere la achiziții sub formă de cadou pentru ziua de naștere și acces la conținut exclusiv în aplicația CCC.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

Cardul digital oferă clienților membri o combinație unică de avantaje și o experiență de cumpărături modernă și specială: toate beneficiile se regăsesc într-un singur loc, iar interacțiunea este dinamică și rapidă.

Cumpărăturile convenabile la prețuri atractive nu sunt singurul avantaj al comunității Clubului CCC. Pentru Membrii Clubului Gold și Silver, Partenerii au garantat reduceri excepționale. Au fost pregătite, printre altele, oferte dedicate și prin parteneri, de către Empik Foto, StarGift, 7card@Home, Marionnaud, precum și alții. Toate ofertele partenerilor sunt disponibile pe: https://ccc.eu/ro/club-ccc.

Nu ești încă membru al Clubului CCC? Nu ezita - descarcă aplicația mobilă CCC sau înregistrează-te pe ccc.eu/ro. Alătură-te comunității modei și obține beneficii unice!

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri