Odată cu debutul noului sezon, MODIVO prezintă cea mai recentă campanie a sa, care, pe lângă o serie de surse de inspirație în materie de modă, prezintă puterea culorilor și a luminii relaxante. Acesta este primul pas către noul sezon și o declarație clară - primăvara și vara vor fi pline de optimism și de bucuria exprimării de sine. Anul 2023 va fi o perioadă de schimbare și o gură de aer proaspăt în modă.

Comunicat de presă

Mai aproape de natură

Printre tendințele cheie ale primăverii se numără hainele pregătite pentru a petrece timp departe de casă, inspirate din formele organice și tot ce este mai aproape de pământ. Acesta este motivul pentru care unul dintre rolurile principale din imagini este jucat de plantele vii. Acestea apar ca parte a styling-ului, a decorului și, de asemenea, ca substitut al bijuteriilor. Se remarcă un styling lejer, plin de dezinvoltură și forme utilitare.

Puterea culorilor

Culorile nu sunt doar un fenomen fizic legat de efectul luminii asupra vederii. Cu ajutorul culorilor exprimăm mai mult decât prin cuvinte, ba chiar, acestea ne pot da energie, conform filozofiei puterii ocazionale. În cea mai recentă campanie a sa, MODIVO se concentrează pe culorile cheie ale acestui sezon: Tranquil Blue, HyperPink și SoftPink, dar nu se oprește aici. Gama de culori este nesfârșită, așa că în sezonul acesta nu ne este teamă nici de modelele puternice și imprimeurile multicolore.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Un vis romantic

O revenire completă la stilul boho nu va fi probabil o opțiune în acest sezon, dar introducerea unor elemente ale acestei tendințe va fi la ordinea zilei. Volanele discrete de pe rochii și alte articole de îmbrăcăminte sunt menite să sublinieze delicatețea. Țesăturile vaporoase conferă lejeritate, în timp ce materialele transparente garantează întregului look un aer romantic și visător..

Summer essentials

Înaintea fiecărui sezon, merită să ne ghidăm după experții care prezic tendințele pentru a stabili ce va fi un adevărat must-have în garderoba oricărei femei pasionate de modă. În acest an, MODIVO punctează câteva lucruri care sunt must-haves. Primul este un palton ușor, de preferință în culori neutre. Trench-ul lightweight nu este menit să-ți țină de cald, ci are o funcție decorativă în primul rând - cu cât materialul este mai subțire, cu atât silueta este mai ușoară. Un alt articol este costumul lejer, pe care vara aceasta îl purtăm alături de accesorii sport și îl tratăm ca pe o ținută semi-formală. Ultimul idee de luat considerare pentru sezonul următor este "Glam Future", unde optăm pentru piese vestimentare și accesorii în stil futurist, care sunt strălucitoare, metalice și au forme neobișnuite.

New York dandys 2023

În moda masculină, primăvara și vara sunt caracterizate de lejeritate și dezinvoltură. Combinațiile neașteptate vor juca un rol principal în look-urile semi-formale și casual. Puloverele sunt din nou în vogă, tot mai multe personalități masculine optează pentru alegeri mai îndrăznețe, cum ar fi eșarfele, puloverele purtate pe corpul gol și ceva ce a fost controversat cu ceva timp în urmă - total look-uri din denim. Stilul bărbătesc poate fi definit printr-o combinație de trei elemente: încrederea în articolele vestimentare evergreen, indulgența în nonșalanță și o notă de nebunie.

Încă de la începuturile sale, MODIVO a dat tonul modei contemporane prin sute de branduri de top, cum ar fi ONLY, Tommy Hilfiger, Guess, Pinko și Jack & Jones.

Pentru mai multă inspirație, accesează pagina modivo.ro și aplicația MODIVO.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri