The Walt Disney Company marchează cea de-a 100-a aniversare în data de 16 octombrie 2023 și, pe tot parcursul anului, îi va sărbători pe fanii și făuritorii de povești care au stârnit bucuria și magia Disney în ultimii 100 de ani. Astfel, Disney îi onorează pe fani și creatori cu un spot publicitar special care a debutat în acest weekend în timpul Super Bowl LVII și care aduce în prim-plan 100 de ani de povești și inovație de neegalat.

Comunicat de presă

„În timp ce sărbătorim această aniversare istorică a 100 de ani, privim în urmă înspre patrimoniul impresionant al lui Walt Disney și la căutarea sa neobosită să atingă excelența, lucru care continuă să propulseze și astăzi Compania. Suntem incredibil de recunoscători generațiilor de fani din întreaga lume pentru că au fost o parte specială a istoriei noastre și pentru că au primit poveștile și personajele noastre în viețile lor de-a lungul ultimului secol”, a declarat Bob Iger, CEO Disney. „Disney100 reprezintă o celebrare a tuturor fanilor și familiilor, precum și a făuritorilor de povești și vizionarilor noștri creativi, ale căror talente și imaginație au creat momentele magice care fac din Disney o parte atât de durabilă a culturii globale.”

„Disney100 - Special Look” prezintă scene de referină din filme, seriale, producții de teatru, parcuri tematice Disney, precum și scene cu fani Disney, dar și o serie de vorbe de inspirație ale lui Walt Disney, ce evocă amintirile comune și nostalgia care au conferit Disney un loc special în inimile publicului din întreaga lume.

Debutul „Disney100 – Special Look” în timpul marelui meci reprezintă o etapă importantă pentru Disney - cu un an plin de oportunități pentru fanii și familiile de toate vârstele de a retrăi cele mai îndrăgite amintiri Disney și de a se delecta cu povești și experiențe noi, emoționante. Vineri, 17 februarie, cel mai nou film al studiourilor Marvel, Omul Furnică și Viespea: Quantumania, se va lansa în cinematografe. Apoi, pe 18 februarie, Disney100: The Exhibition va avea premiera mondială la Institutul Franklin din Philadelphia, invitându-i pe oaspeți într-o expoziție de 15.000 de metri pătrați, cu zece galerii, care va aduce la viață poveștile Disney prin intermediul unei tehnologii inovatoare și imersive. Arhivele Walt Disney își deschid seiful de comori, prezentând peste 250 dintre cele mai valoroase și rar văzute opere de artă și artefacte originale, costume și recuzită, vehicule din atracțiile parcurilor sale tematice și multe altele. Expoziția va ajunge, de asemenea, și în alte zone din Statele Unite și în Europa.

Publicul din întreaga lume se poate bucura de o listă uimitoare de lansări de filme în cinematografe de la studiourile noastre renumite, Disney, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm și multe altele pe parcursul anului. Personaje mult îndrăgite și povești noi vor prinde contur pe marile ecrane în filme precum Mica Sirenă și Gardienii Galaxiei Vol. 3 în luna mai, Elemental, Indiana Jones and the Dial of Destiny, The Marvels și The Haunted Mansion în această vară. Apoi, pe 22 noiembrie 2023, Walt Disney Animation Studios va lansa Wish, un film muzical de animație, doar în cinematografe.

Parcurile Disney au început deja să-și încânte oaspeții cu evenimente speciale Disney100. Pe 27 ianuarie, Disneyland Resort a prezentat noua atracție Mickey & Minnie's Runaway Railway, două noi spectacole nocturne: „World of Color - One” la Disney California Adventure și „Wondrous Journeys” în parcul Disneyland. De asemenea sunt disponibile pe o perioadă limitată noi oferte de divertisment, mâncare, băuturi și produse cu tema Disney100. Totodată, parcurile Disney din întreaga lume vor prezenta surprize pe tot parcursul anului pentru a sărbători această aniversare.

Disney îi va aniversa și pe cei mai mari fani cu evenimente exclusive, avanpremiere și, în septembrie, un eveniment Destination D23 cu tema Disney100 doar pentru membrii D23: The Official Disney Fan Club.

Cea de-a 100-a aniversare va fi sărbătorită de Disney și împreună cu fanii, creatorii și angajații săi pe tot parcursul anului. Pentru a afla mai multe detalii, puteți vizita Disney100.com și împărtăși amintirile Disney preferate pe rețelele de socializare folosind #Disney100.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri