Dacă ați crezut că Eurovision nu poate fi mai EXTRA, vă așteaptă un adevărat  răsfăț ! Baileys, brandul de specialități pentru adulți, anunță un parteneriat de trei ani cu Concursul Muzical Eurovision, răsfățând cu delicii cea mai veselă și mai cosmopolită sărbătoare a culturilor și comunităților incluzive și diverse din lume. Într-o combinație cu adevărat delicioasă, acest parteneriat are toate ingredientele necesare pentru a fi o sărbătoare extraordinară!

Comunicat de presă

În calitate de partener oficial al evenimentul care va avea loc în Marea Britanie anul acesta în perioada 9-13 mai, Baileys va aduce momente vesele și savuroase atât la Liverpool Arena, cât și la petrecerile Eurovision din întreaga lume, căci milioane de oameni vor fi ‘Uniți prin muzică’ la acest eveniment unic.

Jennifer English, Global Brand Director la Baileys, a precizat: „Noi, cei de la Baileys, suntem fani înfocați ai Concursului Muzical Eurovision. Este cea mai veselă sărbătoare a culturilor și comunităților incluzive și diverse din lume. În calitate de cel mai îndrăgit brand de băuturi spirtoase din lume, suntem încântați să anunțăm parteneriatul dintre Baileys și Eurovision. Noi suntem convinși că toți au dreptul la răsfăț, indiferent de orientarea sexuală, etnie, abilități sau gen. Împreună, Baileys și Eurovision formează rețeta perfectă pentru o distracție cu adevărat delicioasă și așteptăm cu nerăbdare să-i răsfățăm cu delicii savuroase și încântătoare pe cei prezenți la Concursul Muzical Eurovision de anul acesta.”

Martin Österdahl, Director Executiv al Concursului Muzical Eurovision, a precizat: „Concursul Eurovision este cel mai mare eveniment muzical live din lume, îndrăgit de milioane de oameni de pe întregul glob. Tocmai de aceea este o încântare să ne asociem cu cel mai iubit brand de băuturi spirtoase din lume, Baileys. Concursul din acest an va fi pe cât de special, pe atât de spectaculos. Asteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de Baileys la această sărbătoare si invităm pe toată lumea să ni se alăture si să fie Uniți prin muzică în luna mai”.

Toate ingredientele sunt pregătite pentru o celebrare savuroasă, prin urmare accesați Baileys.com pentru inspirație și rețete de specialități Baileys care se potrivesc oricărei ocazii de întâlnire din cadrul Concursului Muzical Eurovision din luna mai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri