Cunoscuți pentru un street style impecabil, locuitorii din Copenhaga s-au afișat de Săptămâna Modei, în forță pe străzile orașului, plini de culoare și imprimeuri care descriu un ton optimist, dar și promisiunea unor zile mai calde. Nicholas Atteshlis, care conduce parteneriatele de brand la Zalando Designer, a fost la Copenhaga pentru a observa trendurile și a povesti despre stilurile esențiale de streetstyle.

Comunicat de presă

Unul dintre trendurile spotted la Copenhagen Fashion Week este atemporalul Balletcore and Mary Janes. Trendul Balletcore are la bază o estetică care îmbină siluete romantice, soft, alături de materiale ușoare și fluide, întâlnite de obicei în tonuri pastelate. Balletcore atinge un dor atemporal care evocă într-un mod suav, ușurința și eleganța simultană a dansatorilor de balet.

Credit photo: @thestreetpie

Outfits looking on pointe - balerinii și pantofii Mary Janes au fost printre cele mai importante modele purtate pe străzile din Copenhaga, care au captat toată atenția. „Trendul Indie Sleaze, care a pătruns pe podiumuri anul trecut, a influențat reînvierea balerinilor și a surorii lor, Mary Jane. Pantofii în roz pastel și albastru vor fi cei mai bine vânduți în acest sezon", spune Nicholas Atteshlis. Branduri precum Mansur Gavriel, Rejina Pyo și Reike Nen susțin aceste tendințe în colecțiile lor recente, disponibile pe Zalando.

Credit photo: @thestreetpie

Silueta și stilul confortabil al acestor balerini îndeamnă la o abordare relaxată a sarcinilor de zi cu zi. Fie că sunt purtați cu jeanși, hanorac sau o fustă din tulle, acest tip de pantofi îți asigură touch-ul glamour dorit, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul.

Mai mult, prin forma lor, în mod deliberat relaxată și fără efort, pantofii Mary Janes emană un sentiment de lux binemeritat și subtil.

Credit photo: @thestreetpie

Încorporează această estetică dreamy și fantastică în garderoba ta și începe-ți ziua în pași de dans!

Credite foto fr si main: @thestreetpie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri