De Valentine’s Day, răsfață-te cu Marks & Spencer! De la piesele din satin și pijamalele din bumbac moale din colecția Rosie, până la ținutele elegante și rafinate, toate acestea sunt perfecte pentru o zi în care vrei să te simți perfect în pielea ta. Alegerea este a ta, indiferent cum alegi să sărbătorești!

Comunicat de presă

În exclusivitate pentru Marks & Spencer, Rosie propune o colecție de lenjerie intimă de inspirație vintage, cu modele romantice și vibrante, din mătase fină. Din colecție nu lipsește kimonoul cu imprimeu floral, care aduce un aer de romantism, în timp ce oferă o stare de confort, datorită țesăturii moale de satin și a tehnologiilor Cool Comfort™ și Cling Resist™, care asigură o senzație de netezime a țesăturii pe piele.

Din lista de dorințe nu ar trebui să lipsescă setul de pijamale și lenjeria intimă, cu un design exclusivist ți premium, concepute dintr-un material fin, în care te vei simți fabulos.

Pentru cele care preferă o seară romantică acasă, la un film pe canapea, o pereche de pijamale din bumbac moale cu imprimeuri și detalii prețioase și o băutură caldă în căni tematice este alegerea perfectă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Găsește cadoul perfect pentru Valentine's Day la Marks & Spencer!

Colecția este disponibilă atât în magazinele fizice, cât și online, pe www.marksandspencer.com/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri