AVON prezintă Eve Become, cel mai nou parfum din colecția Eve, dedicată femeilor care au puterea de a-și exprima frumusețea. Eve Become are la bază un acord olfactiv inovator, inspirat de frumusețea în continuă evoluție a unui fluture.

Comunicat de presă

Aroma se transformă și înflorește odată cu purtătoarea pe tot parcursul zilei.

Eve Become a fost creat de maestrul parfumier Frank Voekl și este o metaforă a frumuseții femeii care s-a transformat de-a lungul timpului, devenind ea însăși. Parfumul accentuează trăsăturile deosebite ale femeii datorită aromelor încântătoare floral-fructate de măr roșu și lemn de cedru ce redau o aromă proaspătă, intimă și vibrantă. Vedeta parfumului este Acordul Butterfly care pune în evidență unicitatea parfumului prin notele sale irezistibile de Gardenia de August, mosc și Yodanol, o moleculă stabilizatoare care crește persistența și oferă o aromă radiantă, puternică și persistentă. Toate aceste arome surprinzătoare creează un miros care evoluează și se transformă din floral, proaspăt, până la dulce-cremos.

Pentru o persistență de lungă durată se recomandă urmarea a trei pași simpli:

1. Hidratarea delicată împreună cu Loțiunea de corp Eve Become

2. Aplicarea parfumului pe zonele cu puls intens

3. Reîmprospătarea aromei cu mini-apa de parfum, ideală pentru orice geantă

Setul Eve Become este ideal pentru a surprinde pe cineva drag cu un cadou inspirat, dar și pentru un moment de răsfăț pentru tine.

Produsele pot fi comandate și online, pe www.avon.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri