Health Labs Care, brandul de wellness recomandat de nutriționiști își anunță intrarea pe piața din România cu un portfoliu de 11 suplimente alimentare. Health Labs Care acordă o importanță deosebită ingredientelor, motiv pentru care formulele acestor suplimente nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau alte impurități.

Comunicat de presă

Compania a fost înființată în Polonia în anul 2019 și înregistrează una dintre cele mai rapide creșteri din domeniul health & beauty din această țară. În afară de Polonia, compania mai este prezentă și pe piața din Cehia, iar de la finalul anului trecut și-a făcut intrarea și pe piața din România.

La nivel internațional Health Labs Care comercializează 50 de produse: suplimente alimentare, dar și produse cosmetice, comenzile putând fi făcute online, iar livrarea se face în toate țările UE.

Născut din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții în ceea ce privește îngrijirea sănătății, a aspectului fizic și a stării de spirit, brand-ul Health labs are o abordare holistică, promovând ideea de echilibru dintre corp, minte și psihic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Deductibilitatea abonamentelor de fitness: World Class anunță noi soluții Corporate de health & fitness și lansează programul Healthy Week pentru companii MagnaPharm, eveniment de dublă lansare: FORCAPIL® Mască reparatoare cu cheratină și BIO-OIL® Loțiune de corp Saune, relaxare, băi... totul pentru sănătatea ta mintală și fizică

Portofoliul de produse Health Labs este diversificat, acestea sunt disponibile sub mai multe forme (capsule, lichid/ulei și pulbere) și se împart în două game, una cu suplimente de bază, cealaltă cu suplimente ce ajută la îmbunătățirea aspectului părului, al pielii și a unghiilor. În plus, multe suplimente au fost create în așa fel încât să fie potrivite și pentru cei care adoptă dieta vegană.

Din gama suplimentelor de bază fac parte:

 • Vitamin B complex - Complex de vitamine din grupul B, care se asimilează ușor, susține funcționarea normală a sistemului nervos, reduce starea de oboseală și extenuare și sprijină performanța mentală normală.
 • CurcuminMe - Curcuma cu biodisponibilitate crescută, ajută la susținerea funcționării ficatului, susținerea digestiei și are efect antioxidant.
 • Vitamina D naturală - Vitamina D3 vegană, sub formă lichidă, de picături cu ulei MCT. Ușor de utilizat, doar 2 picături/zi acoperă doza zilnică recomandată.
 • OmegaMe – Doza optimă de acizi grași Omega 3 EPA și DHA din pește, sub formă de capsulă gelatinoasă moale, fără miros, ce facilitează înghițirea și permite totodată evitarea gustului specific al uleiului de pește.
 • OmegaMe Vege - Acizi grași Omega DHA din microalge și Vitamina D3, o alternativă bună pentru persoanele care urmează o dietă pe bază de plante.
 • MagneMe - Magneziu cu adaos de vitamina B6 în formă activă, ce ameliorează senzația de oboseală și epuizare, protejează sistemul nervos și imunitar, susține funcționarea mușchilor, menține echilibrul electrolitic și păstrează sănătatea oaselor. Suplimentul este potrivit și pentru vegani.

Gama suplimentelor cu efect sinergic de wellness include patru combinații ce ajută la îmbunătățirea aspectului pielii, părului și a unghiilor, cu denumiri sugestive pentru proprietățile și beneficiile utilizării lor:

Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau
 • RiseMe – supliment alimentar cu grad de absorbție ridicat, ce ajută la menținerea sănătății și frumuseții naturale a pielii și oferă protecție împotriva stresului oxidativ. Este ușor de administrat, fiind sub formă lichidă, cu aromă de portocale și banane.
 • GlowMe – supliment ce conține un cocktail concentrat de ingrediente active și vitamine ce oferă strălucire pielii și protejează împotriva stresului oxidativ. Ușor de utilizat, vine sub formă de pliculețe, ușor de transportat, atât la birou, cât și în vacanțe.
 • NewMe – susține producția de colagen, îmbunătățește aspectul părului și ajută la menținerea sănătății pielii și a unghiilor. Formulă cu grad de absorbție ridicat.
 • ShineMe – suplimentar alimentar cu extract de lăstari de mazăre ANAGAIN™ NU și cheratină naturală, pentru un păr des și sănătos. Extractul de afine stimulează creșterea părului prin creșterea oxigenării acestuia și ajută la activarea microcirculației scalpului și implicit la întărirea firului de păr. În plus, este foarte ușor de folosit, vine sub formă de pliculețe ce pot fi utilizate oricând și oriunde.
 • CollagenMe – este un supliment alimentar ce conține colagen din pește și extract de măceș – sursă de vitamina C naturală, care este necesară pentru absorbția corectă a colagenului. Acesta ajută la susținerea producției adecvate de colagen pentru sănătatea pielii și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Este ușor de administrat, are aromă de lămâie, nu conține zahăr sau îndulcitori artificiali.

“Ceea ce ne-a atras în România a fost un research pe care l-am făcut în urma căruia am observat că există o mare nevoie de produse cu înaltă calitate, mai ales în ceea ce privește produsele pe bază de colagen. În plus, am analizat și tendințele din România și am văzut că din ce în ce mai mulți oameni vor să adopte un stil de viață sănătos și sunt tot mai atenți la etichetele. Noi acordăm o importanță deosebită ingredientelor, motiv pentru care formulele suplimentelor nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau alte impurități, de aceea am considerat oportun să lansăm un magazin online dedicat pieței din România, o piață în plină dezvoltare și cu un potențial mare. – declară Sylwia Kocon - Chief Marketing Officer Health Labs Care.

Ascultă-ți tusea! Îndemnul profesioniștilor din domeniul sănătății pentru diagnosticarea precoce a cancerului bronho-pulmonar în România OPPO lansează noul Reno8 Pro 5G în România: tehnologie de vârf la nivelul camerelor și caracteristici de flagship România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Pe lângă grija și atenția cu care sunt selectate ingredientele ce stau la baza formulelor acestor suplimente, Health Labs Care acordă o atenție sporită și mediului înconjurător.

Din acest motiv compania a redus folosirea plasticului la minimul necesar pentru a menține calitatea și siguranța produselor. Recipientele și flacoanele folosite sunt din sticlă, închise la culoare, cu capace metalice. Această direcție prietenoasă cu mediul se menține și la nivelul ambalajelor, care sunt din carton, banda adezivă din plastic a fost înlocuită cu una de hârtie, iar tușul folosit pentru imprimarea ambalajelor este sigur pentru mediul înconjurător. În plus, materialul de umplutură, cel care protejează produsele împotriva deteriorării în timpul transportului, este biodegradabil.

5 remedii pentru sinuzită Cum se manifestă hipermetropia și care sunt metodele de corecție Maybelline New York lansează „Brave Together”, o inițiativă globală ce vine în sprijinul tinerilor care se confruntă cu anxietate și depresie

***

Despre Health Labs Care

Health Labs Care a fost înființată în 2019 în Polonia și activează în domeniul health & beauty. În afară de Polonia, compania mai este prezentă și pe piața din Cehia, iar la finalul anului 2022 a intrat și pe piața din România. Compania comercializează în acest moment pe piața internațională 50 de produse - suplimente alimentare, dar și produse cosmetice, iar livrarea se face în toate țările UE.

Website: https://www.healthlabs.care/ro

Instagram: https://www.instagram.com/healthlabs_ro/

Facebook: https://www.facebook.com/healthlabsro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri