Îngrijirea părului este o investiție în încrederea de sine și în fericirea ta. A folosi părul drept barometru pentru starea de spirit, încredere și stimă nu este deloc un concept nou. Preocuparea pentru a avea o podoabă capilară cu un aspect sănătos și frumos este comună atât femeilor cât și bărbaților. Și totuși, femeile acordă ceva mai multă atenție părului. E și firesc, nu-i așa?

Comunicat de presă

Ești gata să îți lași părul să crească? Ei bine, atunci e nevoie să îl pregătești la fel cum fac marile staruri precum Meghan Markle, Jennifer Aniston, Sofia Vergara sau Blake Lively.

Pentru că azi există atât de multă informație, dar și produse ce vin în ajutorul celor preocupați de frumusețe. Astfel că, soluțiile sunt și ele în funcție de nevoi. Părul care depășește nivelul umerilor poate fi ondulat, drept, cu volum, fin sau creponat. Există o singură condiție: este musai să fie sănătos. Strălucitor. Vibrant.

Așadar, hai să vedem care e rețeta frumuseții depline! Cum faci să îi oferi părului tău o adevărată experiență de îngrijire? Câte produse de înfrumusețare ai la îndemână? Pe ce mizezi ca să ieși în lume cu un păr mătăsos? Șampon, balsam, mască, infuzie, serumuri? Se poate mai mult decât atât? Desigur!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Domeniul Beauty a facut performanta la Cosmetics Beauty Hair si Zilele Internationale ale Frumusetii 2022 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Rețeta vine de la profesioniști

Înainte de a porni la drum, ai nevoie alături de un profesionist. Relația ta cu un hairstilist este una dintre cele mai importante pe care le vei avea vreodată. Acesta te va cunoaște și va știi ce recomandări să-ți facă. Pentru că azi, un păr de star se obține cu un efort susținut. Nu te mai poți limita la un simplu șampon și la un balsam. Ai nevoie de un întreg arsenal de îngrijire pus la punct de un stilist de renume.

Sănătatea părului e cea mai importantă și depinde în mare măsură de tine. De fapt, e chiar mai importantă decât culoarea. Pentru că, nu-i așa, degeaba ai un blond perfect, dacă te afișezi cu vârfuri deteriorate.”, punctează Alina Culina, stilist Londa Professional

Și nu uita: chiar și părul ține pasul cu vremurile! În 2023, părul este mult mai organic, se bucură de mai multă mișcare, e mult mai purtabil.

Dermatita seboreică și soluțiile blânde care-i vin de hac Oxygen semnează campania de CSR ”Școala fără pauză!” pentru Băneasa Shopping City A fost odată un păr uscat și fragil...

Buclele se mențin flexibile cu produse speciale

O femeie glam este o femeie sigură pe ea. Cu bucle de poveste: Perfecte, Rotunde, Flexibile. Create cu un ondulator și cu Londa Curls In Mousse. Este soluția de styling care va oferi structură individuală și elasticitate fiecărei bucle. Totodată, e un produs cu efect antistatic și protecție UV.

Jennifer Aniston – un păr strălucitor

Jennifer Anistor seduce mereu. Impresionează. Secretul? O parte bună din farmecul ei vine din perfecțiunea coafurilor ei. Actrița afișează mereu un păr wow, strălucitor. Te inspiră? Poți fi și tu ca ea! Alege LONDA MULTIPLAY Sea-Salt Spray .Cu o mare putere de penetrare, aceasta conține substanțe active care pătrund in interiorul firului de păr, lăsându-l mătăsos, mai ușor de aranjat și strălucitor.

6 vedete din România și-au arătat emoțiile reale pe BeReal, într-o campanie Biosil Cele mai noi lansări REVOX B 77

Sarah Jessica Parker - Păr lung, ombre... mereu ca scos din cutie

Fă o magie: Transformă-ți textura părului! Simte-l ușor la atingere și bucură-te de o strălucire delicată. Londacare Visible Repair Ends Balm este un produs, ce hrănește firul și asigură o finisare delicată.

Meghan Markle... te inspiră?

Este renumită pentru coama ei mereu liberă, pentru părul ei atât de vibrant. Cum îl păstrează în cea mai bună formă? Cu un ulei de păr bogat în keratină. Velvet Oil Lightweight Oil – hidratează și hrănește în același timp firul de păr.

Sofia Vergara

Vergara alege un stil minimalist, simplu. Un aspect neted, lucios al părului o pune mereu în evidență. Îți dorești un look asemănător? Un păr cu volum care își păstrează aspectul natural? Acum este posibil să obții părul mult visat cu Fiber Infusion Tratament, un produs leave-in care revigorează și rejuvenează textura părului fin, fără a-l încărca.

Azi, mai mult decât oricând, îngrijirea părului a ajuns la alt nivel. Vorbim de terapie de înfrumusețare. De hair spa. Și ține cont: părul nu reflectă doar sănătatea ci și emoțiile noastre. În primul rând, nu uita: trăiește în armonie cu tine și bucură-te de tot ce e frumos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri