Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, face încă un pas înainte în angajamentul său de sustenabilitate, pentru o planetă și oameni mai sănătoși, prin dublarea sortimentului de produse plant-based.

Comunicat de presă

Oferta Sezamo include peste 400 de produse gustoase din categoria plant-based, construind astfel cea mai variată ofertă din România, înlocuitoare de lactate și carne, ready-to-eat, dar și cu specific vegan, de la peste 25 de branduri. În plus, mai bine de o treime din sortimentul supermarketului online este vegan-friendly.

Mai mult de o treime din emisiile globale de gaze cu efect de seră cauzate de activitatea umană pot fi atribuite modului în care producem, procesăm și ambalăm alimente, arată un studiu recent ONU. Produsele plant-based sunt considerate cu potențial mare în reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, conform aceluiași studiu.

Produsele plant-based sunt preparate din legume, nuci, uleiuri, cereale integrale și leguminoase, fără ingrediente de origine animală, sunt gustoase și permit o dietă mai echilibrată, care poate contribui la un stil de viață mai sănătos. Iar asta se reflectă și în obiceiurile de consum ale clienților Sezamo: încă de la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, 1 din 4 coșuri de cumpărături conținea cel puțin un produs plant-based.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sezamo și-a extins programul de livrare în perioada sărbătorilor de iarnă Supermarketul online Sezamo își lansează serviciile pentru publicul larg  Românii își păstrează preferințele pentru cumpărăturile on-line chiar și după pandemie. Bringo, primul e-grocery din țară, se upgradează

„Pentru mine, impulsul de a începe să mănânc și produse plant-based a fost când fiul meu de 9 ani s-a întors de la școală și a insistat că trebuie să cumpărăm un burger plant-based. Mi-a spus că a învățat că printr-o alimentație echilibrată, putem ajuta la reducerea CO2 și putem face planeta noastră un loc mai bun. După ce am testat produsele și m-am documentat, am devenit imediat un consumator fidel al alternativelor pe bază de plante. Cu categoria noastră plant-based suntem aici pentru toți oamenii preocupați de viitorul planetei noastre și de un mod de viață mai sănătătos.”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Prin intermediul unor parteneriate, printre care Sara Green, unul dintre cele mai cunoscute restaurante vegan din România, dar și cu Sublimmme, restaurant și cofetărie vegană cunoscută pentru prăjiturile lor raw-vegane, Sezamo oferă alimente delicioase pentru toate nevoile alimentare. În plus, Sezamo oferă o întreagă secțiune specializată dedicată veganilor cu burgeri grozavi fără carne de la Beyond Meat, alternativele plant-based de carne de la Moving Mountains și alternative pentru lactate de la peste 20 de branduri, precum NoMoMoo și Verdino.

5 lucruri care ne vor ajuta să economisim bani la cumpărături S-a deschis The DumpStore, primul magazin din care nu vrei să cumperi nimic Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon

„Zilele în care clienții noștri mergeau prin mai multe magazine în căutarea de produse plant-based s-au terminat. Am extins sortimentul de produse plant-based pentru a satisface nevoile persoanelor flexitariene și gurmande, care sunt mereu în căutarea unor produse noi, interesante și inovative, care îi pot ajuta să aibă o alimentație echilibrată, la doar câteva clickuri distanță. Vom continua să creștem această categorie, pentru că ne dorim să sprijinim clienții să își diversifice alimentația și să aducă o contribuție pozitivă la mediu”, a declarat Michael Kaiser, Chief Commercial Officer Sezamo România.

Sezamo și-a dublat oferta de produse plant-based ca parte a angajamentului pentru sustenabilitate, alături de livrarea cu mașini electrice, în pungi reutilizabile făcute din PET reciclat și programul „Save Food”, prin care se lucrează la reducerea risipei alimentare. Astfel, își aduce contribuția pentru o lume mai sănătoasă, prin reducerea amprentei de carbon și oferirea de alternative alimentare sănătoase și gustoase.

Începe Green Friday Sezamo! Reduceri de până la 90% și inițiative sustenabile Ce să mănânci în post ca să nu te îngrași Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022, din care mai bine de jumătate după lansarea publică

Comanda este livrată în 3 ore sau la ora programată, cu fereastră de livrare de 15 minute sau o oră, în funcție de preferințele clienților. În plus, Sezamo oferă „Banii înapoi garantat” pentru eventualitatea în care clientul nu este mulțumit de un produs, fără întrebări suplimentare.

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri