METRO, liderul pieței locale de wholesale, este recunoscută în 2023, pentru al treilea an consecutiv, Top Employer în România și în Europa.

Comunicat de presă

Lista Top Employers 2023 a fost anunțată, iar METRO a fost recunoscut ca fiind Top Employer (Top Angajator). Este al treilea an când METRO România obține această distincție acordată de Top Employers Institute, autoritate globală în recunoașterea excelenței în practicile cu angajații. Certificarea plasează compania în topul celor mai buni angajatori din Europa, alături de METRO Germania, Franța, Italia, Polonia, Bulgaria, Turcia și Pakistan.

”Certificarea Top Employer, obținută pentru a treia oară, ne onorează și validează existența unei culturi organizaționale, în cadrul METRO, care încurajează performanța, inovația și învățarea continuă – toate acestea fiind obiective esențiale pentru noi. Ne propunem să menținem acest stardard de excelență în resurse umane, dobândit în ultimii ani, și să continuăm să investim în digitalizarea proceselor de HR, în dezvoltarea angajaților noștri și în îmbunătățirea constantă a experienței acestora”, declară Rodica Rapcea, Director Resurse Umane în cadrul METRO România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Top Employers Institute acordă distincția de Top Angajator organizațiilor care se înscriu pentru această certificare și care obțin rezultate excelente în cadrul evaluării practicilor și politicilor de resurse umane (HR). Studiul vizează șase domenii de HR și acoperă 20 de teme, printre care: strategii de resurse umane, mediul de lucru, recrutare, training, diversitate și incluziune.

Până în prezent, programul Top Employers a certificat și recunoscut peste 2.000 de Top Angajatori din 121 de țări/regiuni, de pe cinci continente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri