APAN Romania reprezintă o comunitate compusă din pacienți si aparținători, care urmărește prin mijloace umanitare să asigure sprijin, acces la informație, îmbunătățirea calității vieții și respectarea drepturilor pacienților cu Scleroză Multiplă.

Alegând să redirecționezi 3,5% din impozitul anual pe venit către APAN, alegi totodată să dăruiești pacienților cu Scleroză Multiplă, care interacționează cu asociația noastră, șansa de a face un bun parteneriat cu diagnosticul. Te invităm să utilizezi formularul 230 de redirecționare a impozitului pe venitul realizat de tine în 2022: https://afectiuni-neurodegenerative.ro/3virgula5/ .

Scleroza Multiplă este cel mai invalidant diagnostic al adultului tânăr (18-40), uneori foarte greu de gestionat, însă la APAN ne dorim să ducem focusul pe comunitate, susținere, soluții, informații și o abordare cât mai holistică și integrativă.

Eduard Andrei Pletea, vicepreședinte APAN

APAN aduce împreună anual peste 1200 de persoane diagnosticate cu Scleroză Multiplă, dintre care peste 550 fac deja parte din asociație, având vârste cuprinse între 12 și 60 de ani. Asociația își dorește să medieze implicarea în activități atât la nivel național, cât și la nivel european, oferind posibilitatea celor implicați sa aibă acces la cele mai noi informații si cercetări legate de diagnostic; în campaniile de conștientizare asupra diagnosticului și nu numai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Să te duci cu gândul de a-i învăța pe alții ce știi tu din punct de vedere medical, dar să pleci de acolo îmbogățit și învățând despre empatie, dăruire, implicare, unitate și nu în ultimul rând despre sprijin necondiționat manifestat pentru cel care are nevoie de ajutor… despre asta este APAN și fiecare inițiativa pe care o desfășoară!

dr. Ovidiu Tudor

Vă invitam să fiți alături de noi în demersul de a îmbunătăți calitatea vieții pentru persoanele afectate de Scleroză Multiplă prin completarea formularului de redirecționare a procentului de 3,5% din impozitul anual pe venit aici: https://www.youtube.com/watch?v=fObcL2w1hLo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri