Iată care sunt noutățile si recomandările pentru aceasta perioada de început de an de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

Comunicat de presă

MÁDARA – SUPERSEED OILS

Hiperconcentrate din 8 până la 10 uleiuri vegetale obţinute din seminţe preţioase de fructe nordice de pădure şi legume.

Micile seminţe ale fructelor de pădure şi ierburilor nordice conţin 1-5% ulei. Această cantitate minusculă este extrasă prin metoda presării la rece, relevând lipide naturale rare în componenţe unice. Uleiurile obţinute din seminţe au în compoziţie 60-80% acizi graşi esenţiali (Omega-3 şi Omega-6), antioxidanţi puternici şi vitamine, polifenoli, carotenoizi.

Ele conlucrează la combaterea deficitului de umiditate şi reglarea nivelului de hidratare al pielii, îmbunătăţirea tonifierii, elasticitate şi menţinerea barierei protectoare naturale a epidermei. Testele dermatologice in-vitro şi in-vivo dovedesc faptul ca uleiurile obţinute din seminţe încetinesc procesul de îmbătrânire prematură a pielii provocat de deshidratare, de acţiunile dăunătoare ale mediului înconjurător sau a razelor UV.

1. SUPERSEED Soothing Hydration – ulei facial hidratant (30 ml)

Obţinut din combinaţia unică a 8 uleiuri nutritive pure care oferă pielii hidratare, fermitate şi senzaţia imediată de confort.

2. SUPERSEED Radiant Energy – ulei facial iluminator (30 ml)

Pe baza a 9 uleiuri preţioase și rare care oferă pielii luminozitatea tinerească.

3. SUPERSEED Age Recovery – ulei facial anti-aging (30 ml)

Un puternic tratament anti-aging pe baza a 10 uleiuri rare cu efecte regenerante, care revitalizează şi învigorează tenul obosit.

MÁDARA – DEEP MOISTURE Vitamin Oil (50ml)

Doza zilnică de vitamine pentru piele. Acest amestec multifuncțional de uleiuri de primulă, limba-mielului și semințe de zmeură, combinate cu extractul bogat vitaminizat de cătină și măceșe oferă pielii o supradoză de activi cu efect energizant care vizează uscăciunea, aspectul tern și semnele de oboseală.

Potrivit pentru față, decolteu, corp și scalp.

MÁDARA – INFINITY DROPS Immuno Serum (30ml)

Ser pentru imunitatea tenului. Hidratant. Echilibrant.

De-a lungul miilor de ani, climatul dur nordic a ajuns să genereze soiuri de plante care demonstrează calități extraordinare. Rădăcini adânci, frunze amare, scoarțe abrazive și noduroase – fiecare a oferit proprietăți unice și fiecare în parte a ajuns să salveze vieți.

Formula sa atent calibrată echilibrează microbiomul pielii și ajută în lupta împotriva stresului oxidativ. Pielea capătă finețe și catifelare și devine mai luminoasă, cu un aspect vizibil mai uniform.

MÁDARA – INFINITY Mist Esență probiotică (100ml)

Esență probiotică spray. Hidratantă. Echilibrantă. Revigorantă.

Conținând zaharuri vegetale care au capacitatea de a reține apa, precum și acid hialuronic, acest tonic lejer și totuși puternic în acțiunea sa restabiliește nivelul de hidratare al pielii.

Lactobacilii probiotici normalizează microbiomul pielii, stimulează bariera de hidratare proprie pielii și previne pierderea de apă din straturile profunde ale acesteia, în timp ce polifenolii extrași din planta de sânziană țin la distanță factorii de mediu agresivi.

MOSSA – VITAMIN COCKTAIL Ulei facial (50ml)

Ulei organic concentrat cu efect regenerator, realizat folosind extracte din 10 plante recunoscute pentru eficiența lor și un amestec de multivitamine din zmeură și cătină albă. Conține un mix unic de uleiuri de zmeură și cătină albă organice, ulei din semințe de jojoba și uleiuri din migdale, avocado, măsline, caise, prune, ciuboțica cucului, măceșe, ovăz și roșii.

MOSSA – VITAMIN COCKTAIL Cremă de zi rehidratantă (50ml)

Cremă organică de zi intens-rehidratantă, energizantă, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea hiper uscată. Cu multivitamine din cătină și zmeură și acid hialuronic naturale.

SUSANNE KAUFMANN – Cremă intens nutritivă (50ml)

O cremă profund hrănitoare creată pentru protecția pielii foarte uscate. Susține pierderea hidratării și lasă pielea suplă și netedă. Iarna, crema oferă o protecție eficientă împotriva frigului. Conține un amestec hrănitor de extract de panseluță sălbatică, ulei din semințe de echium, cunoscut pentru proprietățile sale de protecție a pielii, extract de echinacea cu efect calmant și ceară de albine emolientă pentru hrănirea pielii uscate. Un mix de ulei de măsline, ulei de jojoba și ulei de squalan derivat din măsline hidratează și hrănește pielea în profunzime, în timp ce acidul hialuronic ajută la menținerea hidratării. Odată aplicată, ajută la reducerea aspectului de roșeață asociat pielii uscate, lăsând-o să se simtă confortabil și fină.

SUSANNE KAUFMANN – Nutrient Serum (30ml)

Formula serului facial conține un mix de extracte botanice menite sa hidrateze și hrănească tenul în profunzime. La aplicare, pielea se simte hrănită, catifelată și excepțional de moale la atingere. Potrivit pentru tenul deshidratat, stresat, care simte nevoia de energizare.

Sunt suficiente doar câteva picături din prețiosul concentrat, acesta va avea un impact imediat asupra texturii și tonusului tenului.

NOU LESS IS MORE

Parfumuri organice de corp & interior

Parfumuri ultrarafinate cu multiple utilizări. Pot fi: parfum pentru corp (potrivite pentru parfumarea pielii și părului), aromatizator de interior, spray pentru pernă & textile (lenjeria de pat sau îmbrăcămintea).

Disponibile în 3 variante:

LESS IS MORE – Parfum de corp & interior JASMINE NEROLI (100ml)

Senzual & relaxant. Parfumul organic Less is More răsfață cu compoziția intens voluptoasă de iasomie, neroli, busuioc, portocală și lemn de santal.

LESS IS MORE – Parfum de corp & interior TONKA KAFFIR LIME (100ml)

Somptuos & festiv. Parfumul Less is More vă face să parcurgeți ziua într-o dispoziție festivă, de-a dreptul regală, prin această compoziție nobilă de tonka, kaffir lime, trandafir, bergamotă și cistus.

LESS IS MORE – Parfum de corp & interior YLANG TANGERINE (100ml)

Însuflețitor, vesel, armonios. Parfumul Less is More emană purul joie de vivre cu o compoziție senzuală și strălucitoare de ylang ylang, mandarină, petitgrain, grapefruit și vetiver.

SUSANNE KAUFMANN

Aromatizator natural de interior BALANCING DELUXE MINIATURE (30ml)

Ideal de oferit în dar, mini aromatizatorul natural în formatul său de 30ml aduce cu sine un strop din atmosfera de spa Susanne Kaufmann.

Note de vârf: portocale, lămâie, ylang-ylang

Note de mijloc: lavandă, nucșoară

Note de bază: patchouli, cedru

SUSANNE KAUFMANN Spray de pernă calmant, 119ml (75ml)

Spray-ul de pernă are un efect profund calmant. Este creat pe baza unui mix de uleiuri esențiale pure cu efect relaxant, care ajută la instalarea unui somn liniștit.

Creat cu ulei esențial de portocale care uşurează căile respiratorii şi ulei esențial de lavandă, recunoscut pentru proprietăţile sale relaxante şi odihnitoare, spray-ul calmant de la Susanne Kaufmann poate fi secretul pentru un somn bun.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri