Supermarketul online Sezamo, parte a grupului european Rohlik, anunță extinderea programului de livrare în prag de sărbători la 18 ore pe zi pentru a putea livra comenzile clienților și a contribui la reducerea traficului și a aglomerației specifice perioadei.

Comunicat de presă

Astfel, începând de astăzi și până pe 23 decembrie, orarul de livrare este 06:00 - 24:00, iar în Ajun de Crăciun compania va livra de la 06:00 până la ora 18:00.

Sezamo a dublat numărul de curieri și de manipulanți marfă încă de luna trecută, anticipând cererea mare din preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel va livra în perioada sărbătorilor de iarnă în fiecare zi, cu excepția primei zile de Crăciun, pe 25 decembrie.

„Suntem aici pentru a face viețile clienților noștri mai ușoare și mai plăcute, de aceea preluăm noi responsabilitatea cumpărăturilor. Asta înseamnă fără timp pierdut în trafic sau în aglomerația din magazine, fără produse uitate, stres, nervi și haos. Crăciunul ar trebui să fie cu adevărat ca în povești, alături de cei dragi, și Sezamo și-a făcut o misiune din a le oferi asta tuturor clienților săi”, a declarat Tomáš Chadzivasilis, Chief Executive Officer Sezamo România.

Supermarketul online nu a uitat de cei care nu au apucat să cumpere toate cadourile, astfel că și-a suplimentat oferta cu produse specifice perioadei, precum coșuri cadou, flori de sezon (Crăciunițe), seturi de cosmetice, dulciuri specifice de sărbători, cozonaci artizanali, precum cei de la Zexe, și alte produse internaționale, precum panettone.

Sezamo oferă produse de la producători locali recunoscuți precum fructe și legume ECO de la Nasul Roșu, panificație de la Pain Plaisir, mezeluri de la Moș Iosif, carne de la VacaMuuu și lactate de la Origini. Există și un larg sortiment de produse BIO și ecologice, printre care și brandul recunoscut la nivel european Alnatura și o întreagă secțiune specializată dedicată veganilor cu burgeri grozavi fără carne de la Beyond Meat și alternative pentru lactate de la NoMoMoo. Mamele pot obține alimente organice de la Holle, alături de scutece ECO de la Bamboo Nature.

Toate produsele comandate sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, care permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurile de energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri