Noul produs Fairy Platinum Plus asigură aceeași curățare strălucitoare a vaselor chiar și la un program scurt de spălare

Comunicat de presă

Fairy, o marcă Procter & Gamble, împreună cu Energy Saving Trust, o organizație britanică dedicată promovării eficienței energetice, conservării și utilizării durabile a energiei, au descoperit, în urma unui studiu recent, că 56% dintre respondenții din Europa sunt interesați să reducă consumul de energie electrică din gospodărie.

Nu mai este niciun secret că în ultima perioadă costul energiei electrice a crescut substanțial, iar acest lucru, firește, îi îngrijorează pe români. Vremurile actuale sunt pline de incertitudine și acest lucru îi face pe mulți dintre aceștia să devină mai chibzuiți și să aloce o importanță mult mai mare cheltuielilor din gospodărie. Conform studiului realizat de Fairy, atunci când vine vorba de folosirea mașinii de spălat vase, 52% dintre români și-ar dori să economisească mai mult timp, 31% mai mulți bani și 14% și-ar dori să reducă consumul de energie electrică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Astfel, punând nevoile consumatorilor pe primul plan, Fairy lansează noile capsule Platinum Plus care acționează eficient chiar și în ciclurile scurte de spălare și reușește să curețe vasele murdare mai rapid, lucru care îi ajută pe români să reducă cu până la 33% din consumul de energie electrică necesar spălării automate a vaselor.

Mai mult decât atât, vasele murdare nu necesită clătire și consumatorii nu sunt nevoiți să le pună la înmuiat în prealabil. În felul acesta, ei câștigă mai mult timp pentru alte activități. Acest beneficiu de la Fairy vine să răspundă unei alte nevoi regăsite în studiu care se referă la faptul că 14% dintre români sunt obisnuiti să pre-clătească mereu vasele înainte de a le pune în mașina de spălat, 58% dintre ei susținând că trebuie chiar să repornească mașina de spălat pentru că acestea nu au fost curățate corespunzător în primul ciclu de spălare.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Astfel, repornirea mașinii de spălat vine la pachet cu un consum mai mare de energie, dar și cu mai mult timp alocat pentru procesul de spălare în sine. În acest context, 73% dintre respondenții la studiu declară că ar fi dispuși să își schimbe obiceiul de spălat vase dacă acest lucru i-ar ajuta să reducă mai multă energie, cu atât mai mult cu cât 28% dintre aceștia folosesc mașina de spălat vase de 2-6 ori pe săptămână.

Fairy Platinum Plus vine cu ingrediente de curățare îmbunătățite care se activează la temperaturi mai scăzute pentru a începe să lucreze rapid, îndepărtând murdăria și grăsimea, alături de un amestec de enzime de curățare care rețin murdăria și împiedică repunerea acesteia pe vase. Noua tehnologie de Uscare Rapidă acționează asupra picăturilor de apă, asigurând, totodată, și o uscare mai rapidă și o curățare mai eficientă.

Digestie ușoară după o masă copioasă Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri