Grupul El Studio Style susține educația și dezvoltarea tinerilor din mediile defavorizate. Astfel, în cadrul campaniei "Colorează Crăciunul copiilor vulnerabili”, 5% din încasările lunii decembrie pe serviciile de colorare vor fi redirecționate către copiii din cadrul SOS Satele Copiilor, programul București.

Comunicat de presă

Toate fondurile strânse din campanie vor fi folosite pentru alimente, îmbrăcăminte, îngrijiri medicale, activități educaționale și de timp liber pentru copiii aflați în nevoie.

"Este important să oferim șanse egale de dezvoltare tuturor copiilor. Tocmai de aceea, Grupul El Studio își dorește să învestească în educația acestor tineri, să le ofere un mediu mai sigur și mai decent celor aflați în grija SOS Satele Copiilor România. Pe viitor vom încerca să fim și mai prezenți în viața lor, pentru a-i ajuta să se dezvolte cât mai frumos și mai armonios", declară Cristian Coșat, CEO El Studio Style.

“Urăm “bine ați venit” în Familia SOS Grupului El Studio. Intervenția SOS Satele Copiilor este una pe termen lung, așa că este vital să le putem oferi copiilor, an de an, susținerea de care au nevoie. Mulțumim fiecărui partener și om de bine care oferă șanse copiilor aflați în nevoie și îi asistă, pas cu pas, spre viață independentă. Urăm tuturor sărbători cu bine, cu bunătate și liniște, așa cum ne dorim pentru fiecare copil din programele noastre și nu numai.” Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri