Terapia Rejuvance – metoda de Lifting Facial Natural care poate reîntineri tenul chiar și cu zece ani

5 Decembrie 2022 publicat în Noutati 167 share-uri

Liftingul Facial Natural Rejuvance este o metodă manuală de tratament facial, o ușoară presopunctură, care revigorează tenul și determină o relaxare totală a corpului, o stare generală de bine, înlăturând orice urmă de oboseală, stres sau anxietate. Mișcările delicate și eficiente, efectuate de terapeut, conferă elasticitate pielii și, mai ales, tonus tuturor mușchilor feței, terapia putând să reîntinerească tenul chiar și cu zece ani.  

Comunicat de presă

Efectele pot fi comparate cu cele ale injecțiilor cu acid hialuronic sau botox

În cadrul ședințelor de Rejuvance, terapeutul aplică mișcări delicate pe față, cap, gât, umeri și piept. Prin aceste zone, trec toate meridianele noastre energetice, adică acele canale prin care energia străbate întregul corp. Atunci când există blocaje de energie pe un anumit meridian, pot apărea diverse afecțiuni sau probleme de sănătate. Cu ajutorul terapiei Rejuvance, aceste blocaje sunt eliminate și, astfel, se restabilește fluxul normal al energiei în corp. În acest mod, se optimizează funcționarea întregului organism.

„La nivel fizic, efectele tehnicii Rejuvance pot fi comparate cu cele ale unei operații de lifting facial, cu cele ale injecțiilor cu acid hialuronic sau botox, dar fără riscurile, invazivitatea și efectele secundare implicate în cazul acestor proceduri. Efectele adiționale după o ședință de Rejuvance vizează inclusiv echilibrarea sistemului nervos. În plus, cu Rejuvance, se obține o detoxifiere generală, circulația limfei fiind mult îmbunătățită”, a precizat Cătălina Păun, terapeut și practician Rejuvance în cadrul Centrului TerapiiPentruSanatate.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Terapia Bowen – tehnica neuromusculară care stimulează organismul să se vindece Pilatesul clinic – terapia care redă corpului sănătatea și suplețea Vindecare holistică - Ce este și cui i se adresează Terapia Bowen? Interviu cu Ioana Păcuraru, terapeut bowen, psiholog și hipnoterapeut

Umflăturile de sub ochi și cearcănele sunt mult ameliorate

Cu ajutorul acestei tehnici terapeutice, calitatea pielii este vizibil îmbunătățită, printr-o hidratare mai bună a țesuturilor și prin oxigenarea la nivel celular. Astfel, liniile fine dispar, iar cele mai adânci se netezesc, mușchii își recapătă tonusul și elasticitatea, porii se închid, producându-se o stimulare a elastinei și a colagenului. Totodată, umflăturile de sub ochi și cearcănele sunt mult ameliorate, iar conturul feței este mai bine definit. Toate acestea se realizează fără a fi nevoie de ace, seruri, creme sau electricitate.

„Tehnica se bazează pe principiile fiziologice ale corpului, determinând structurile feței să-și recapete, în mod natural, prospețimea și vitalitatea. Practic, din punct de vedere estetic, vor apărea întotdeauna îmbunătățiri. Nivelul acestora va depinde de vârsta și constituția fiecărei persoane, de starea de sănătate și de spirit predominantă, de calitatea pielii și de

Funcționează, până la urmă, terapia de cuplu? Masajul, primul pas către o sănătate de fier Sterilizarea la caini si pisici, recomandată de medicii veterinari

adâncimea ridurilor, de aportul hidric și chiar de alimentația fiecăruia. Cert este că persoanele care apelează la această terapie pot părea mai tinere chiar și cu zece ani, efectul fiind de lungă durată”, a mai spus specialistul TerapiiPentruSanatate.ro, Cătălina Păun.

Tehnica terapeutică se adresează atât corpului, cât și minții și sufletului

Pe lângă toate beneficiile vizibile încă de la prima ședință de terapie, descrise mai sus, există și beneficii suplimentare ale terapiei Rejuvance, cum ar fi: relaxarea profundă fizică și mentală, claritatea în gândire, dispariția durerilor de cap, diminuarea până la eliminarea completă a durerilor cervicale, un somn mai odihnitor, disiparea stresului, o stare generală de bine, optimizarea funcționării sistemului imunitar. Rejuvance este o terapie holistică, pentru că se adresează atât corpului, cât și minții și sufletului, ceea ce înseamnă că influențează simultan, în mod pozitiv, organismul uman la nivel mental, emoțional și fizic.

Infiltrațiile cu PRP te scapă de durerile articulare și inițiază mecanisme proprii de vindecare Împreună în arte și simțiri Bolile legate de stilul de viață, responsabile de circa 80% dintre decesele înregistrate în Europa

Un tratament complet constă în șase ședințe consecutive, de câte o oră fiecare. Ședințele se succed, de regulă, la două-trei zile. În funcție de recomandările terapeutului, acestea pot avea loc și o dată pe săptămână. Tehnica terapeutică Rejuvance nu este indicată diabeticilor, celor cu afecțiuni dermatologice ori psihice severe, persoanelor care sunt sub tratament injectabil cu botox sau acid hialuronic și femeilor însărcinate.

* Cătălina Păun este Practician Rejuvance, Access Bars și Biodinamică Cranio-Sacrală Integrată, Terapeut Bowen, Trainer (Formator). Pasionată dintotdeauna de conceptele de sănătate și frumusețe, Cătălina consideră profesia de terapeut o vocație. Misiunea ei este de a dărui starea de bine oamenilor, de a-i ajuta să trăiască în armonie, întrucât, în viziunea sa, boala reprezintă un proces complex, în care componentele emoționale și mentale sunt la fel de importante precum corpul fizic.

Într-un cuplu, diferențele pot fi atât de înfricoșătoare pentru mintea noastră că ne fac să ne îndoim de relația în care suntem. Este normal să le acceptăm! Interviu cu Diana Lupu, psihoterapeut relațional Nu le putem aduce familiile înapoi, dar le putem vindeca sufletul copiilor abandonați FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Pagini utile:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri