Brandul polonez 4F își extinde rapid lanțul de magazine staționare. După marele succes al deschiderii de magazine în centrele comerciale din rețeaua NEPI Rockcastle, în orașe precum Timișoara, Constanța, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș, 4F a inaugurat cel mai nou magazin al său în București, în Mega Mall, reorganizat după un concept original. Acesta este cel de-al 17-lea magazin 4F din România. Marea redeschidere din Mega Mall București a avut loc pe 18 noiembrie și este însoțită de promoții pentru clienți.

Comunicat de presă

Noul magazin dispune de un spațiu generos de 222 metri pătrați și este amenajat conform celui mai nou concept pentru un magazin de tip flagship al brandului.

Gama 4F oferă îmbrăcăminte și accesorii sportive pentru toți cei pasionați de mișcare și de un stil de viață activ, indiferent de vârstă sau de sportul preferat. Clienții vor putea testa și achiziționa cele mai noi colecții pentru sporturile de iarnă, schi și snowboard, produsele având cele mai noi tehnologii de impermeabilitate și rezistență la temperaturi scăzute.

Promoții și oferte speciale

Brandul 4F a pregatit o serie de promoții și oferte speciale pentru clienții săi. Până pe 29 noiembrie, întreaga gamă de produse beneficiază de un discount de Black Friday, pentru a oferi clienților ocazia perfectă de a-și reînnoi garderoba de iarnă. Brandul a pregătit și câte o supriză pentru primii 20 de clienți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Planuri și progres

4F este un brand polonez în creștere rapidă, prezent în majoritatea țărilor europene.

În România, în centrele comerciale din rețeaua NEPI Rockcastle, brandul mai are magazine și în Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Ploiești Shopping City și Shopping City Târgu Mureș.

4F plănuiește să mai deschidă încă două magazine în acest an și va menține un ritm activ și în anii următori. Brandul se află în plină expansiune și pe alte piețe, magazinele 4F fiind prezente în Lituania, Letonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Islanda, Portugalia și Qatar, printre altele.

Magazinele 4F investesc în modernizare și pun pe primul loc experiența clienților. Interiorul lor este inspirat de tehnologii futuriste și digitale. Decorul este aranjat în forme simple și moderne care aprofundează percepția asupra interiorului – inclusiv prin soluții de iluminare cu led și integrarea materialelor reflectorizante precum oțel, oglinzi, dar și lemn.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Sub motto-ul „Facem o echipă” - #4F!

4F este sponsor al echipelor olimpice și paralimpice și al mai multor comitete europene. Brandul 4F este deținut de OTCF, o companie poloneză implicată în crearea, producția și vânzarea de îmbrăcăminte și accesorii sportive de ultimă generație. 4F înseamnă calitate, tehnologie și materiale cu design modern. Liniile de îmbrăcăminte oferă produse potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru purtarea de zi cu zi. Nu contează dacă ești profesionist sau amator - 4F sprijină pe toată lumea!

Brandul oferă echipamente pentru diverse sporturi, inclusiv alergare, ciclism, fitness, schi și tenis. Promovarea unui stil de viață activ și a competiției sportive în spiritul fair-play-ului este datoria de zi cu zi a 4F.

Magazinele de îmbrăcăminte 4F oferă jachete sport, hanorace sport, echipament fitness, echipament alergare, îmbrăcăminte pentru ciclism, fleeces, tricouri, pantofi sport, genți, lenjerie sport și toate accesoriile pentru sport și călătorie.

Iubitorii de munte pot găsi colecții de trekking și accesorii pentru drumeții și deja cunoscutele colecții de schi și snowboard, ce cuprind pantaloni și jachete de schi, îmbrăcăminte softshell, lenjerie termică, dar și accesorii precum căști, mănuși, ochelari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri