Cele opt episoade din serialul WEDNESDAY, o producție Netflix creată de Tim Burton, sunt disponibile de acum doar pe Netflix. Acesta este primul serial live-action al lui Burton și debutul său în regie de TV, iar în cuvintele realizatorilor Alfred Gough și Miles Millar „Tim Burton și Wednesday Addams sunt cocktailul perfect". 

Comunicat de presă

Cu Jenna Ortega în rolul principal, în serial îi mai putem vedea pe Gwendoline Christie (directoarea Larissa Weems), Jamie McShane (șeriful Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus) și Riki Lindhome (dr. Valerie Kinbott), alături de Christina Ricci (Marilyn Thornhill), dar și pe Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) și Luis Guzmán (Gomez Addams), Fred Armisen (unchiul Fester) și Victor Dorobanțu (Thing).

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul FAMILIEI ADDAMS. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reușit să găsim multe noi locații. Iar în studio, am avut spațiul necesar pentru a crea platouri, așa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spațiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim orașul Jericho. Este ca și cum decorurile ar prinde viață, iar asta susține întreaga atmosferă a serialului", a declarat legendarul regizor și director executiv al serialului WEDNESDAY, despre elementele care îl fac să rezoneze cu celebra adolescentă macabră, adorată de toată lumea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

„Acțiunea din serialul WEDNESDAY începe cu momentul în care Wednesday este exmatriculată și se duce să viziteze vechea școală cu internat la care au mers și Gomez și Morticia, Academia Nevermore. Este o școală pentru toate creaturile rare care au anumite abilități speciale sau pentru persoane care sunt doar un pic altfel decât ceilalți. Apoi, o vedem pe Wednesday căutându-și drumul în această nouă școală și creându-și noi relații, complet diferite de cele întâlnite până atunci. Ea își dorește să devină detectivă și scriitoare și, la Nevermore, descoperă un mister care o captivează. De-a lungul întregului sezon, caută să dezlege acel mister", a adaugat Jenna Ortega, actrița din rolul principal, care joacă rolul lui Wednesday Addams.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri