Mergi la o petrecere extravagantă cu brandul Jenny Fairy și dansează până dimineață în cei mai trendy pantofi ai sezonului. Colecția capsulă Let’s Party înglobează esența celor mai cool tendințe y2k. Încălțămintea stilată și accesoriile sunt alegerile în modă ale lui Lila Janowska – una dintre cele mai populare influențatoare poloneze a generației tinere.

Comunicat de presă

Sclipiciul disco în combinație cu finisaje super trendy formează cea mai reușită rețetă pentru o ținută de petrecere. Brandul Jenny Fairy urmărește îndeaproape cele mai noi trenduri și răspunde cu propriile creații la adresa lor. Selecția accesoriilor a avut loc cu ajutor din partea unei influențatoare de top, Lila Janowska – cunoscută de publicul general de pe Instagram și YouTube. Cine altcineva decât o iubitoare a stilului feminin și a trendului y2k ar fi mai potrivită pentru acest rol?.

Colecția capsulă Let’s Party face referire la stilul petrecerilor din anii 2000, aducând înapoi pe ringurile de dans piesele de top ale decadei trecute. Stilurile dulci, în culorile bomboanelor, specifice stilului Barbie, sunt complementate de încălțăminte cu platformă masivă. Sclipiciul omniprezent nu va trece neobservat pe ringul de dans, strălucind într-un dans frenetic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

Alegerile lui Lila Janowska au fost cizmele strălucitoare, în cele mai trendy culori ale sezonului. Pe lângă negru, încălțările se prezintă și în argintiu și violetul dinamic Very Peri, aclamat de Institutul Pantone drept culoarea anului 2022. Influențatoarea a optat, de asemenea, pentru platforme înalte, fixate pe gleznă, care au fost complementate de accente de bijuterii în formă de cristale.

Colecția capsulă Let’s Party este completată de genți cu dimensiuni mini. Ambele modele căptușite cu zirconiu luminos vor atrage privirile cu strălucirea lor. Lasă-te inspirată de stilul îndrăzneț al lui Lila Janowska și poartă produsele Jenny Fairy cu seturi din denim, jachete biker sau piese îmblănite.

Colecția capsulă Let’s Party de la Jenny Fairy este disponibilă în magazinele CCC, pe aplicația mobilă CCC și online pe www.ccc.eu.

Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri