31 Octombrie 2022 publicat în Noutati 14 share-uri

Waterdrop, producătorul de Microdrink-uri și recipiente sustenabile, lansează o nouă gamă MICROLYTE pentru a încuraja stilul de viață sănătos. Noua gamă introduce în premieră trei arome noi în portofoliul companiei, precum grapefruit, pepene și afine, pentru a încuraja oamenii cu un stil de viață alert să-și depășească limitele, să se hidrateze corespunzător și să integreze sportul în activitățile cotidiene, valorificând una dintre cele mai importante resurse ale planetei - apa.

Comunicat de presă

Noua colecție de Microlyte - cuburi compacte care se dizolvă în apă și o îmbogățesc cu ajutorul celor 5 electroliți (sodiu, calciu, potasiu, magneziu, clor) și a extractelor naturale din fructe, este o opțiune sănătoasă pentru persoanele care își doresc să suplimenteze substanțele necesare pentru buna funcționare a organismului în timpul activităților fizice, dar și să elimine băuturile energizante clasice, care conțin îndulcitori.

Sănătatea a devenit o preocupare tot mai importantă pentru consumatorii la nivel global, iar Waterdrop se aliniază în permanență nevoilor acestora, aspect reflectat în numeroase iniţiative și proiecte pe care le dezvoltăm. Ultimii ani au avut un rol esențial în modificarea comportamentelor de consum şi au accentuat anumite tendințe, precum preocuparea pentru sustenabilitate şi un stil de viaţă mai activ și sănătos”, declară Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

Cel mai important beneficiu al gamei Microlyte este că nu conține zahăr adăugat sau conservanți artificiali, fiind potrivite pentru persoanele diabetice sau care încearcă să reducă aportul de glucide. De asemenea, un microdrink utilizează cu 98% mai puțin CO2 și plastic în comparație cu băuturile preambalate în sticle de plastic.

Cei care preferă gustul dulce și fresh, pot opta pentru gama Microlyte Yellow - Melon. Gustul proaspăt de pepene poate fi savurat în timpul antrenamentului și este perfect atât pentru recuperarea sportivă cât și pentru completarea electroliților din organism. Electroliții precum sodiul, potasiul, magneziul și clorul sunt vitali pentru sistemul nervos și muscular, având un rol important în hidratarea celulelor și în menținerea întregului echilibru. Aceștia trebuie să fie prezenți în organismul nostru în doze optime pentru a susține activități cheie, esențiale pentru funcționarea normală a organismului nostru.

Cercetătorii de la Institutul Naţional Francez au descoperit că antioxidanţii enzimatici care se regăsesc în pepenele galben, scad nivelul proteinelor de stres care se acumulează în intestine. În acelaşi timp, conţinutul crescut de zinc şi vitamina C reglează tensiunea arterială şi ritmul cardiac. În plus, datorită conținutul semnificativ de potasiu, vitamina B6, fibre şi vitamina B3, pepenele galben este unul dintre cele mai sănătoase fructe. Combinarea acestor substanţe nutriţionale fac din el un energizant natural, care ajută şi la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.

Cei care preferă un gust acrișor pot opta pentru Microlyte GRAPEFRUIT. Îmbogățit cu cei cinci electroliți, nouă vitamine și zinc, grepfrutul este un puternic antioxidant deoarece conține peste 90% apă, una dintre cele mai ridicate valori ale conținutului de apă din rândul fructelor. În plus, este slab în calorii și bogat în minerale esențiale pentru organism.

O cantitate optimă de lichide îi ajută pe cei activi să își atingă randamentul și să aibă încredere în propriile forțe. Pe măsură ce un antrenament devine mai lung și mai solicitant, este important ca aceștia să consume cantitatea corectă de lichide. Alături de carbohidrați și vitamine venite din surse de calitate precum potasiul, magneziul, sodiul și calciul, apa ajută la buna funcționare a organismului, asigurând un echilibru necesar în viața cotidiană, care devine tot mai solicitantă.

Cei care iubesc gustul dulce, dar totodată își doresc să reducă cantitatea de zahăr din alimente, pot încerca un Microdrink din gama Microlyte BLUEBERRY îmbogățit cu extract natural din afine. Acestea au un efect antioxidant și sunt bogate în substanțe nutritive și vitamine, având un conținut caloric minim.

Odată cu lansarea noului sortiment, Waterdrop a creat și un recipient reutilizabil pentru apă, disponibil în trei nuanțe asortate, care să crească buna dispoziție și să impulsioneze hidratare. Confecționate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, sticlele au o capacitate de 800 ml, cu o greutate extrem de ușoară de 200g, fiind o modalitate eficientă pentru a monitoriza cantitatea de apă și a oferi o hidratare neîntreruptă.

În plus, sticla include și capacul Pull-Up, ce are un muștiuc extensibil din silicon moale care va permite o utilizare sigură în timpul antrenamentelor, în drumurile prin oraș sau pe parcursul zilelor aglomerate de la birou. Astfel, recipientul poate fi folosit cu o singură mână, o soluție perfectă pentru cei aflați în mișcare datorită buclei practice pentru transport. Reutilizabilă și ușor de transportat, sticla este potrivită pentru orice tip de băutură și reprezintă o alternativă ideală pentru a înlocui recipientele din plastic, care fac parte dintre cele mai întâlnite deșeuri microplastice din lume.

În timpul efortului fizic, corpul pierde apă din cauza căldurii produse de mușchi, a apei evacuate prin transpirație și a temperaturii ridicate a corpului. De aceea, apa reprezintă una dintre resursele necesare oricărui organism, alături de o alimentație corespunzătoare bogată în vitamine și fibre, și o activitate fizică regulată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri