Mixit a lansat calendarul de Advent cu 26 de bunătăți, trei dintre ele în premieră, pentru zile cu surprize frumoase și momente dulci în așteptarea Crăciunului.

Comunicat de presă

Marele calendar de Advent Mixit este cel mai mare astfel de calendar de până acum al companiei și oferă câte două astfel de cutii-surpriză pentru zilele de Sfântul Nicolae și Ajunul Crăciunului.

Mai mult, fiecare cutie aduce nu doar un produs dulce, ci și posibilitatea de a crea locuințe de Crăciun. După ce se scoate o cutie-surpriză din calendar, se întoarce respectiva cutie pe partea opusă și se creează locuințe drăguțe de Crăciun. Acestea pot fi decorate cu autocolantele incluse, ceea ce face ca acest calendar să devină unul potrivit pentru orice vârstă și pentru familii.

Calendarul de Advent Mixit include o gamă variată de produse: musli, Mixitka, nuci, terci, covrigi, migdale acoperite cu ciocolată, prăjitură cu mere și biscuiți cu unt, ouă Mixit, fructe de pădure, precum și noutăți - de exemplu, delicioasele bomboane pline cu cremă de alune sau ciocolata cu lapte și alune. Transportul este gratuit pentru acest produs.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sesderma lansează campania de analiză a tenului “Listening to your skin!” Skrillex - artistul sold out de la SAGA Festival, lansează albumul ”Quest for Fire” Mixit lansează primul său Calendar de Paște cu surprize crocante, colorate și aromate

„Calendarul de Advent a devenit, de-a lungul timpului, un prilej de a ne aminti să fim recunoscători în fiecare zi pentru ceea ce avem, de a ne bucura în fiecare zi de o surpriză și de a ne pregăti pentru sărbătoarea Crăciunului. Ne dorim să oferim produse excepționale clienților noștri și să îi surprindem, de aceea am creat anul acesta cel mai mare calendar de Advent al Mixit de până acum. Pe lângă produsele cele mai cunoscute, am inclus si trei noi produse - astfel încât cei care vor cumpăra Marele calendar de Advent Mixit să aibă parte de o selecție variată din produsele noastre deja apreciate de toți clienții din țările în care suntem prezenți, dar și ceva nou, în ton cu ideea de surpriză specifică acestui tip de calendar” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Cum să te menții în formă fără efort: obiceiuri de urmat Cum să adopți obiceiuri sănătoase pentru a reveni în formă și cum să le păstrezi întregul an

„Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei, de aceea ne-am gândit cum putem fructifica la maximum ideea de calendar de Advent pentru a ne surprinde în mod plăcut clienții. Astfel, pe lângă produsele incluse, am creat calendarul astfel încât cutiuțele să poată fi folosite și după deschidere. Fiecare astfel de cutiuță devine, întorcând-o, o locuință de Crăciun, calendarul arătând deosebit permanent, o colecție de case de Crăciun, până la descoperirea ultimei cutii cu produse de Advent” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Calendarul de Advent (adventus înseamnă sosire, venire în latină) este folosit pentru a număra zilele până la Crăciun. Se estimează că Adventul a fost sărbătorit încă din secolul al IV-lea, inițial ca o perioadă în care convertiții la creștinism se pregăteau pentru botez. Calendarele de Advent încep pe 1 decembrie și marchează cele 24 de zile dinainte de Crăciun. Primele astfel de calendare tipărite au apărut la începutul secolului al XX-lea. Cel care a rămas în istorie asociat cu ideea de calendar de Advent este germanul Gerhard Lang care a adăugat ușițe calendarului său din carton. Fabrica lui a avut succes, dar a trebuit să se închidă în timpul celui de-al doilea Război Mondial când cartonul a fost raționalizat. De la imaginile sau versetele biblice incluse de obicei pe astfel de calendare, astăzi s-a ajuns la calendare de Advent cu produse din multe domenii, prilej de bucurie și recunoștință pentru cei care le primesc în dar.

5 Creme naturale antirid, ce acționează intens asupra zonelor cu aspect îmbătrânit ale tenului De ce ar trebui să apelăm la un peeling chimic și care sunt problemele de ten care pot fi tratate cu un astfel de tratament? Ne răspunde medicul dermatolog Adelina Vasilescu Dianu SKINCARE BLUE LIGHT PROTECTION

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Superstarurile internaționale Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima dată în România, la SAGA Festival   "MANIFESTUL PENTRU NORMALITATE ȘI STARE DE BINE" Fii bine cu tine, fii bine cu tenul tău powered by Uriage Romania

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri