Uneori îți iubești buclele și aspectul lor natural. În alte zile, însă, cârlionții tăi par lipsiți de volum și orice le-ai face nu se aranjează prea bine. Îți povestim astăzi despre o soluție pe cât de ușor de folosit pe atât de eficientă: noul spray hidratant pentru păr ondulat de la got2b, gotCurlz hydrating beach waves spray. Produs "aprobat de Curly Girl"[1]. De acum poți avea cârlionți naturali și bine definiți oricând dorești!

Comunicat de presă

Îndreptarea chimică sau mecanică este o poveste de domeniul trecutului! Știai că în 2017, 51% dintre consumatorii cu părul creț au folosit aparate de îndreptat, în comparație cu 36% în 2021? Acum este momentul să îți pui în valoare și să îți îmbrățișezi aspectul natural. Din ce în ce mai multe persoane redescoperă textura naturală a părului lor, mai ales dacă acesta este ondulat sau creț! Îți iubești stilul tău natural și îți porți cârlionții cu mândrie - dar pentru a crea acele bucle perfect definite și netede, ai nevoie de o mână de ajutor!

got2b gotCurlz Hydrating Wave Spray, 150 ml

Pentru bucle lejere, got2b gotCurlz hydrating beach waves spray conferă senzația de păr moale și hidratat, bucle cu aspect natural și îngrijire - toate acestea fără a-l încărca!

Pentru bucle sau păr ondulat, coafarea și îngrijirea merg mână în mână. După spălare, șuvițele tale au nevoie, în general, de un plus de îngrijire pentru a arăta sănătoase și definite în mod natural. Spray-ul hidratant gotCurlz cu apă de cocos și minerale marine oferă o senzație de hidratare a părului și bucle săltărețe. Pentru a căpăta acest aspect, pulverizați pur și simplu spray-ul în părul uscat cu prosopul sau uscat total pentru o reîmprospătare și lăsați să acționeze. Puteți lăsa părul să se usuce la aer sau îl puteți usca cu ajutorul unui difuzor.

Produsul are ștampila ”Curly Girl Approved"1, fiind ideal pentru orice tip de bucle. Are la bază o formulă ce conține 98% ingrediente de origine naturală și este *vegan**.

Metoda Curly Girl presupune renunțarea la anumite ingrediente considerate nocive pentru firul de păr și scalp precum: sulfați, siliconi, alcooli (doar cei care usucă), ceară și uleiurile minerale. Am adunat, mai jos, câteva sfaturi și explicații pentru îngrijirii cârlionților, indiferent de forma lor, pentru a-ți face mai ușoară călătoria spre un păr fabulos:

  1. Spălați-vă părul cu șamponul potrivit (dacă timpul este scurt puteți sări peste a doua șamponare).
  2. Spălați-vă părul cu un balsam aprobat de Curly Girl (dacă este nevoie, pieptănați părul doar în lateral).
  3. Clătiți părul cu apă din abundență. Cu cât este mai multă apă, cu atât mai bună va fi aranjarea finală.
  4. Pentru bucle lejere, folosește spray-ul hidratant gotWavez pentru păr ondulat pe părul umed.
  5. Pentru a domoli aspectul nedorit de încrețire, netezește părul, trecând de la rădăcină la vârfuri cu produsul dorit de păr presat între palme. Această metodă se numește "mâini care se roagă".
  6. Dacă părul nu este suficient de umed, adăugați din nou apă.
  7. Apoi, aplicați produsul în păr cu capul în jos, așezând mâinile cu palmele în sus una lângă cealaltă și folosindu-le pentru a strânge firele de păr mai întâi la vârfuri și apoi urcând spre scalp. Apoi frământați ușor șuvițele de păr prin strângerea mâinilor în pumn.
  8. Acest proces se repetă până când părul are o textura cârlionțată, iar rezultatul este satisfăcător (dacă se folosește prea puțină apă aici, buclele se vor rupe și nu va exista o legare de la rădăcină la vârfuri).
  9. Odată ce ești mulțumită de rezultat, prinde-ți părul, stând cu capul în jos, timp de 10-30 de minute folosind un prosop din microfibră, un tricou sau un turban de păr. Acest lucru permite părului să se usuce aproape de cap fără a fi tras în jos de gravitație.
  10. După aceea, desfaceți cu grijă părul și lăsați-l să se usuce la aer sau uscați-l ușor cu uscătorul cu aer rece fără să-l atingeți!

[1] Potrivit pentru metoda Curly Girl. Metoda Curly Girl este o rutină de îngrijire bazată pe cartea "Curly Girl: The Handbook" a autoarei Lorraine Massey. Metoda este concepută pentru a oferi sprijin pentru structura natural ondulată sau creață a părului. Această rutină se bazează pe evitarea produselor de îngrijire a părului și de styling care folosesc anumite ingrediente (siliconi, sulfați, alcooli care usucă părul (de exemplu, etanol, alcool izopropilic/isopropanol), parabeni, uleiuri minerale și ceară). În schimb, se pune accentul pe formulele care se concentrează pe oferirea de efecte hrănitoare și hidratante. În plus, se evită căldura în coafare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri