Studiile știintifice au evidențiat în mai multe rânduri trei trăsături pe care atât femeile, cât și bărbații le asociază cu frumusețea pielii:

1. tenul luminos - care comunică tinerețe, sinceritate, optimism, onestitate

2. tenul uniform, curat, fără pată - care comunică vigoare, vitalitate, și din nou tinerețe

3. fermitatea trăsăturilor - asociată cu fermitatea de caracter și vigoarea

Acestea sunt, de altfel, și problemele care le neliniștesc pe majoritatea femeilor pe măsură ce înaintează în vârstă. Dacă în perioada adolescenței, mai toate căutam mijloace de a scăpa de acnee, de urmele și consecințele ei, pe măsură ce ne apropiem de 30 de ani, intervin probleme de fermitate și de uniformitate a culorii pielii.

Dacă pentru fermitate lucrează majoritatea cremelor și tratamentelor de pe piață, existând nenumărate formule sigure care își dovedesc eficiența, pentru eliminarea petelor pigmentare, oferta trebuie studiată cu atenție. ISDIN a intrat însă în acțiune. Brandul spaniol a colaborat cu medicii dermatologi pentru a crea un ser corector destinat uniformizării tenului, care este foarte eficient și ușor de aplicat: Melaclear.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

De unde provin petele pigmentare?

De la soare, spun cei care vor să expedieze rapid problema. Numai că soare avem și în tinerețe și atunci nu apar pete; bronzul vine și pleacă, lăsând tenul uniform și luminos la majoritatea dintre noi. Vârsta este aici un factor de influență, care acționează prin afectarea echilibrului hormonal.

Epidermul nostru este construit, în principal, din keratinocite și melanocite (celule responsabile cu pigmentarea cutanată), care produc melanină grație unei enzime numită tirozinază. Din cauza razelor UV și a factorilor hormonali implicați în procesele de îmbătrânire sau în gestionarea fizică a unei sarcinii, această tirozinază produce un exces de melanină care provoacă pete de culoare închisă.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Melaclear este un ser corector de ultimă generație creat de ISDIN. Rolul lui este să reducă aspectul petelor relationate cu hiperpigmentarea, ceea ce înseamnă că îi redă uniformitatea cromatică și luminozitatea. Melaclear reduce petele hiperpigmentare și aduce mai multă luminozitate tenului.

Cum acționează? Grație ingredienților activi precum:

1 Vitamina C pură, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi si protejează împotriva stresului oxidativ, redând luminozitatea pielii.

2 Acid Phytic: Ajută la îmbunătățirea aspectului petelor întunecate existente și protejează împotriva stresului oxidativ observat adesea după expunerea la soare.

3 Sistemul Modulator ROS: Reduce stresul oxidativ și ajută la exfolierea straturilor superioare ale pielii, îmbunătățind tonul pielii.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Apivita România a marcat un nou început Susține-ți frumusețea din interior!

Ca urmare, Melaclear are un puternic efect antioxidant, astfel încât corectează cu blândețe și eficiență petele întunecate de pe piele.

Aplicați câteva picături de ser pe zonele afectate, evitând zona ochilor. Se recomandă evitarea expunerii la soare și utilizarea de produse pentru protecție solară cu un factor SPF foarte înalt.

Produsele de îngrijire ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

Pret recomandat – 238 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri