Probabil ți s-a întâmplat să te identifici și tu cel puțin odată cu personajul lui Anne Hathaway din celebrul film ”The Devil Wears Prada”, unde aceasta încearcă să se obișnuiască cu orașul și responsabilitățile ce apar odată cu încheierea verii.

Comunicat de presă

Necesitatea reîntoarcerii la viața de zi cu zi - inclusiv la job - reprezintă un refresh în materie de rutine de înfrumusețare. Toamna aduce odată cu ea alte nevoi ale tenului, printre care dorința unui aspect strălucitor și tonifiat.

FOREO, renumitul brand suedez de beauty tech, deține produsul care e capabil să-ți îndeplinească aceste dorințe, într-un mod sigur și blând.

Răsfață-ți pielea stresată în urma vacanțelor de vară cu cel mai revitalizant ritual de frumusețe de până acum: FOREO BEAR. Un dispozitiv compact și puternic, special conceput pentru a oferi un tratament facial la fel de eficient precum o sesiune de Face Gym, totul în confortul casei tale.

Tonifierea și revigorarea pielii trebuie să fie elemente cheie în pregătirea ta de a te întoarce la muncă, astfel încât îți vei recăpăta energia pentru sezonul ce urmează. Datorită tehnologiei delicate și sigure cu microcurent și a pulsațiilor T-Sonic, FOREO BEAR va deveni aliatul tău cel mai de preț în lupta pentru un ten tonifiat și luminos!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Dacă îți dorești să ai parte de o rutină de îngrijire a pielii eficientă pentru acest sezon, vizitează www.notino.ro și descoperă produsele FOREO.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri