Zilele trecute a avut loc evenimentul de aniversare a un an de existență a celui mai zen centru de înfrumusețare din București, la Zenessity Beauty Center. Situat în centrul capitalei, Zenessity a sărbătorit momentul alături de unele dintre cele mai frumoase vedete de la noi, precum Anca Serea, Crina Matei, Roxana Ghiorghian, Eli Roman, Georgia Pietreanu, Marina Nițoiu, Roxana Condurache, alături de influenceri de beauty și lifestyle.

Comunicat de presă

Acest centru este o oază de relaxare pentru clienții care îi trec pragul, fiind vorba despre încredere și frumos. Aici se pot face proceduri de estetică facială și corporală, astfel încat oricine pleacă de aici simte o stare de bine, o adâncă armonie atât pentru trup, cât pentru minte și suflet.

Locația este discretă, elegantă și se aflată într-o zonă distinsă și liniștită din sectorul 2 al Capitalei, unde te poți detașa de toate grijile și problemele cotidiente. Filosofia acestui centru se ghidează după dorința de a fi fericit, de a-ți reâncărca bateriile și de a străluci, atât la interior, cât și la exterior.

La Zenessity găsești cele mai noi tehnologii și cele mai eficiente proceduri de remodelare corporală, slăbire localizată și epilare definitivă cu laser și estetică facială.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Alături de o echipa dedicată, fiecare client este evalutat continuu cu ajutorul noilor tehnologii medical-estetice, pentru a asigura cele mai bune rezultate și a oferi cele mai bune servicii. Specialștii Zenessity sunt cei care fac din acest centru ceea ce este și care cred cu tărie că punerea în practică a valorilor ce stau la baza acestui centru, precum și profesionalismul, vor duce la beneficii pe termen lung tuturor celor care îl vizitează.

Echipa este formată din cei mai talentați oameni din industrie, care sunt profesioniști și lucrează armonios, schimbând idei inovatoare, învățând unul de la celalalt și oferind servicii de top clienților. Programele de instruire a personalului sunt orientate spre a oferi cele mai bune tratamente și cu cele mai rapide rezultate, astfel încât clienții să se bucure de trantamente focusate pe nevoile lor.

Tratamente care se pot face la Zenessity

Cum acest centru este despre încredere și frumos, în momentul în care clientul alege să urmeze unul sau mai multe dintre tratamentele puse la dispoziție, clientul va beneficia în primul rând de un consult specializat, pentru a i se stabili nevoile corpului și ale pielii, ce tip de tratament i se potrivște cel mai bine și numărul de ședințe care sunt necesare pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Elysion Pro-u: tratament de epilare definitivă potrivit pentru orice tip de piele, păr și pentru orice zonă. Bazat pe o puternică sursa de laser dioda de 3500 W, Elysion Pro-u se bucură de o mare notorietate fiind cel mai popular aparat profesional de epilare definitivă.

Cooltech: este cel mai cunoscut tratament de slăbire localizată ce are la bază tehnologia avansată de criolipoliză. Țesutul adipos este înghețat până la -8°C , iar rezultatele obținute fiind extraordinare încă de la prima ședință.

Dalyance: echipament cu radiofrecvență și ultrasunete pentru estetică facială și corporală. Are rolul de a elimina țesutul adipos, de a redefini formele corpului și de a de a obține un aspect tânăr, tonifiat și ferm, fără a apela la metode chirurgicale, invazive.

Preime Dermafacial: un apatat de îngrijire și estetică facială care folosește mixului de tehnologii de ultima generatie, perfect sigure și cu adevărat eficiente. Preime Dermafacial vine cu o abordare inovatoare pe baza de terapii combinate - utile și benefice pentru orice tip de ten și nevoile acestuia.

Hrănește și hidratează tenul, îl exfoliează și revitalizează, oferindu-i fermitate și tonus, și în același timp stimulându-l și rejuvenându-l.

Pentru mai multe informații despre tratamentele și procedurile pe care Zenessity le pune la dispoziție, puteți accesa site-ul www.zenessity.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri