Există mulți factori care afectează sănătatea pielii noastre: sebumul, bacteriile, hormonii, acumularea celulelor moarte ale pielii sau inflamația cauzată de coșuri. De aceea, este foarte important să folosim ingredientele potrivite pentru a ne menține pielea strălucitoare, sănătoasă și fără semne. Neutrogena a creat combinația perfectă de acid salicilic (BHA), acid glicolic (AHA) și gluconolactonă (PHA), dar cum funcționează aceste ingrediente pe piele?

Comunicat de presă

Există mulți factori care afectează sănătatea pielii noastre: sebumul, bacteriile, hormonii, acumularea celulelor moarte ale pielii sau inflamația cauzată de coșuri. De aceea, este foarte important să folosim ingredientele potrivite pentru a ne menține pielea strălucitoare, sănătoasă și fără semne. Neutrogena® a creat combinația perfectă de acid salicilic (BHA), acid glicolic (AHA) și gluconolactonă (PHA), dar cum funcționează aceste ingrediente pe piele?

1- Acidul salicilic (BHA) acționează direct prin curățarea porilor încărcați de sebum, îndepărtând celulele moarte ale pielii pentru o curățare în profunzime.

2- Acidul glicolic (AHA) exfoliază în profunzime, ajutând pielea să se regenereze corespunzător. AHA acționează ca un dizolvant pentru celulele moarte ale pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

3- Gluconolactona (PHA) acționează într-un mod similar cu acidul glicolic, dar diferența este că moleculele PHA sunt mai mari, acționând asupra celui mai superficial strat al pielii.

Neutrogena® înțelege că semnele de pe piele nu rămân pentru toată viața, așa că își propune să ne ajute să strălucim, fără să ne oprim pentru nimeni și nimic, și să fim încrezătoare. Neutrogena® a conștientizat că a ne simți bine cu noi înșine este o condiție esențială pentru a ne bucura din plin de tot ceea ce facem și de aceea a creat noua gamă Clear&Defend+, pentru a scăpa definitiv de semnele de pe piele.

Gel de curățare facială Neutrogena® Clear&Defend+

Coșurile netratate sau expuse la soare pot lăsa semne pigmentare. Acest gel de curățare facială este formulat cu o combinație puternică de AHA (acid glicolic), BHA (acid salicilic) și PHA (gluconolactonă), ajutând la obținerea unui ten mult mai curat, cu rezultate vizibile într-o săptămână. Datorită eficienței ingredientelor sale, este recomandat să-l utilizați progresiv, mai întâi o dată pe zi, iar apoi să creșteți frecvența, în funcție de cât de bine îl tolerați.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Ser zilnic Neutrogena® Clear&Defend+

Datorită combinației puternice de AHA, BHA și PHA, acest ser ajută la reducerea semnelor cauzate de acnee, cu rezultate vizibile în 2 săptămâni. La fel ca în cazul gelului, se recomandă o utilizare progresivă, mai întâi pe semnele mici, iar ulterior prin aplicarea unui strat subțire pe întreaga față.

Folosite împreună, gelul de curățare facială și serul zilnic Clear&Defend+ de la Neutrogena® reprezintă aliatul perfect pentru o piele strălucitoare, fără coșuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri