Venirea toamnei este mult așteptată și pentru că semnifică un prilej de înnoire a garderobei. Indiferent de câte haine ai avea pe umeraș, pe lângă un păr fabulos, accesorile sunt cele care completează ținutele și îți oferă oportunitatea să te exprimi liber.

Comunicat de presă

În acest sezon se poartă curajul și încrederea pentru a deveni personajul principal în propria poveste. Gliss te provoacă să ieși din rutină și să te pui pe primul loc, acolo unde strălucești cel mai tare! Acum ai oportunitatea să-ți completezi stilul personal și să-ți accesorizezi frumusețea ca să redescoperi feminitatea și puterea, prin campania ,,Îndeplinește-ți vis după vis cu Gliss”.

Pentru a intra în campanie, cumpără minimum două produse GLISS* pe același document fiscal, înscrie-te pe glisstepremiaza.ro și poți câștiga unul dintre cele 5 vouchere în valoare de 2000 RON, de care te poți bucura în magazinele de bijuterii Teilor. Un păr sănătos are nevoie să fie accesorizat cu o bijuterie specială pentru a completa un look de poveste. Este momentul tău să strălucești!

*Produsele participante în campanie includ toate gamele GLISS de coloranți și produse de îngrijire a părului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri