Parfumul Rosa Tabacco este o creație fără precedent în istoricul parfumurilor Dr. Vranjes, o compoziție olfactivă desăvârșită prezentă pentru prima dată în toate formele specifice unei game complete de produse.  

Comunicat de presă

Când personalitatea intensă a trandafirului întâlnește caracterul mosc și senzual al tutunului, apare Rosa Tabacco, un parfum oriental floral și modern care evocă pasiunea și emoțiile unice și contrastante născute dintr-o poveste surprinzătoare de dragoste.

Prezenți de 36 de ani în lumea esențelor, Paolo și Anna Maria Vranjes au creat compania Antica Officina del Farmacista, îmbinând astfel meticulozitatea cu educația profundă, pentru a descoperi toate substraturile care stau la baza parfumurilor.

Inspirat de istoria clădirilor, a elementelor care le compun, și a orașelor, Paolo Vranjes dă formă unor esențe care creează un ambient unic, dincolo de cuvinte, care te poartă în călătorii intense și pline de emoții. Cunoscută pentru tradiția și cultura sa în materie de parfumuri, Florența este muza parfumurilor Dr. Vranjes, spectaculoasele sticle din portofoliu fiind inspirate de Domul lui Brunelleschi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Fiecare zi este despre a crea o experiență olfactivă unică, cuprinsă într-o măiestrie prețioasă care te însoțește oriunde, înfățișată prin sticlele de parfum realizate de artizani toscani sau husele de hârtie florentină și vasele rafinate pentru lumânări parfumate.

Creat pentru a surprinde și răsfăța toate simțurile, Rosa Tabacco se regăsește sub toate formele în gama Dr. Vranjes, fiind disponibil ca: parfum de casă, lumânare parfumată, parfum de mașină, lampă cu parfum, apă de parfum, spray de păr, spray de corp și loțiune de corp.

DESCRIERE PARFUM

Rosa Tabacco se deschide cu mirosul trandafirilor de Damasc, renumiți pentru parfumul lor sofisticat, urmat de esența de tutun obținută din frunzele plantelor din genul Nicotiana, și se încheie cu atingeri aromate de vanilie, rezultând un amestec complex și intens care evocă pasiunea unei povești de dragoste irezistibile.

Trandafirul de Damasc, cunoscut și sub numele de trandafir turcesc, are nuanțe de citrice și pudră și este, de asemenea, recunoscut datorită mirosului puternic și intens, care se manifestă imediat.

Cu notele sale lemnoase, îndrăznețe, elegante și fermecătoare, tutunul amplifică caracterul complex al parfumului și evocă farmecul mixului, interconectându-se perfect cu notele pregnante de trandafir.

Un amestec cu un caracter intens, cu nuanțe de citrice pudrate și note de tutun și chihlimbar, Rosa Tabacco captează rafinamentul printr-un echilibru perfect între notele fine și notele puternice, efervescente.

NOTE DE VÂRF

Trandafir de Damasc

NOTE DE MIJLOC

Tutun și chihlimbar

NOTE DE BAZĂ

Vanilie și mosc

Dr. Vranjes este disponibil in magazinele Obsentum sau pe https://www.obsentum.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri