Cheia unei rutine de frumusețe pe timp de noapte de succes este ca aceasta să fie cât mai simplă. Atât nivelul de energie, cât și starea de spirit, își revin la capacitate maximă după un somn bun. Aceeași situație se aplică și în cazul tenului.

Comunicat de presă

Noaptea este momentul când pielea (împreună cu restul corpului) trece printr-un proces de refacere, astfel încât timpul petrecut dormind să fie cât mai benefic cu putință. Utilizarea mai multor produse de înfrumusețare poate fi copleșitoare, de aceea e timpul să-ți planifici o rutină de noapte potrivită pentru tine, alături de brand-ul de tech beauty FOREO.

Deoarece noaptea este momentul în care pielea trece în modul de reparare, este util să folosești produse care susțin și îmbunătățesc acest proces.

Pasul 1 - O curățare profundă cu LUNA 3

Un dispozitiv care încorporează o serie de tratamente de înfrumusețare precum curățarea feței, masajul de fermitate, terapia facială cu microcurent și termoterapia - fiind asemenea unui spa în intimitatea casei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Indiferent dacă te machiezi sau nu, curățarea impurităților acumulate pe timp de zi este cheia pentru o piele sănătoasă. Scapă de 99,9% din impurități cu LUNA 3 și îmbunătățește-ți aspectul tenului în doar 60 de secunde. FOREO oferă versiuni diferite pentru fiecare tip de piele pentru a-ți curăța fața într-un mod delicat, dar eficient. Pulsațiile T-Sonic combat efectele poluării și daunele razelor solare căpătate într-o zi agitată.

Pasul 2 – Un masaj facial cu BEAR

Pielea este la fel de fantastică ca produsele de îngrijire pe care le folosești. Transformă-ți rutina de îngrijire a tenului cu BEAR: primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care oferă un lifting non-invaziv. BEAR folosește combinația de microcurenți și tehnologia T-Sonic pentru o piele mai fermă, mai fină și cu aspect mai tânăr. Dispozitivul anti-îmbătrânire stimulează și ridică peste 69 de mușchi ai feței, pentru a te ajuta să obții un aspect tonifiat în doar 90 de secunde!

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Microcurentul tonifiază instant pielea obosită, oferind un aspect întinerit și reducând aspectul liniilor fine și ridurilor în același timp. Cu un sistem anti-șoc patentat, BEAR este cel mai sigur dispozitiv de microcurent disponibil.

Pasul 3 – O întinerire instantă cu UFO 2

Dacă dorești să ai un ten hrănit, cu o strălucire naturală, nu e nevoie să cauți mai departe. UFO 2 furnizează nutrienți și oxigen pentru fiecare celulă, încât pielea rămâne protejată împotriva impurităților și a poluării. UFO 2 are lumină cu LED albastru, ce manifestă un efect anti-bacterian. Alături de acest dispozitiv inovativ, o gamă compusă din cinci seturi de măști de față farm-to-face este alegerea ideală. Proprietățile antiinflamatorii și antibacteriene ale acestor măști contribuie la calmarea pielii, reducând aspectul porilor și liniilor fine.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Fabricate din ingrediente pure și naturale, fiecare mască e are la bază un material textil ce oferă un tratament de relaxare de 20 de minute. În combinație cu UFO 2, efectul lor devine unul mai intens - tehnologia Hyper-Infusion amplifică absorbția de ingredientele, și oferă o piele moale, netedă și strălucitoare în doar 2 minute.

Gama FOREO este disponibilă pe xpertbeauty.ro, unde întregul brand și mini-produsele (cu excepția produselor heroes) au 30% REDUCERE. Oferta este disponibilă în perioada 9 - 18.9.2022.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri