Acneea este o afecțiune care apare cu precădere în adolescență, dar ne poate da bătăi de cap și la vârsta matură, la 30, 40 sau 50 de ani. Ei bine, da, deși este considerată o problemă des întâlnită printre adolescenți, iată că acneea afectează și femeile adulte. Tu știai că 40% dintre femei se confruntă cu acneea? O afecțiune care nu resimte atât la nivelul pielii, dar care are totodată un impact puternic și asupra psihicului.

Comunicat de presă

Depresia, anxietatea, pierderea încrederii în sine și retragerea socială pot însoți în cele din urmă fiecare imperfecțiune, fiecare pustulă, fiecare coș. Dacă te numeri printre femeile care luptă cu acneea, cu siguranță te întrebi ce este de făcut. Simplu! Lasă-te pe mâna produselor Uriage! Mai exact, gama Hyséac are grijă de pielea predispusă la acnee, având în arsenal produse de igienă și tratament, care combină eficiența și expertiza medicală cu plăcerea de utilizare. Acestă gamă se adresează deopotrivă adolescenților și persoanelor adulte care nu doresc să renunțe la o rutina zilnică de îngrijire.

Inovația Hyséac: cui se adresează?

Nu mai este niciun secret: 4 din 5 adolescenți sunt afectați de acnee și nici femeile adulte nu sunt excluse din această ecuație. Acneea la femeile adulte este acneea ușoară, localizată în principal pe fața, bărbie și mandibulă. Apare de la vârsta de 25 de ani, sub influență hormonală. Stresul, poluarea, alimentele și produsele cosmetice inadecvate agravează starea. Pentru a adresa problema acneei în întregime și a elibera pielea rapid și eficient de imperfecțiuni, gama conține trei brevete exclusive cu acțiuni complementare:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Soluția anti-aging, inovația anului 2022 de la Uriage - Noua gamă Uriage Age Lift LM1- crema emblematica anti-aging, creata de Linda Meredith METRO, CERTIFICATĂ TOP EMPLOYER ÎN ROMÂNIA, PENTRU AL 3-lea AN CONSECUTIV
  • PREVENȚIE CU MPA-REGUL: reduce microbiofilmul format de
  • Bacteriile C.acnes patogene.
  • CALMARE CU TLR2-REGUL: calmează răspunsul inflamator.
  • MATIFIERE CU LICORICE: reglează excesul de sebum și matifiază luciul nedorit.

Gama Uriage Hyseac este adaptată tuturor tipurilor de ten care se confruntă cu acnee, ba chiar răspunde și mai specific nevoilor persoanelor adulte oferindu-le un nivel ridicat de eficacitate cuprins în texturi inovatoare care nu sunt altceva decât o experiență senzorială deosebită.

Beneficii pentru pielea cu tendință acneică

În general, acneea apare pe un ten gras. Deși nu te așteptai, produsele care conțin ulei sunt ideale pentru acest tip de ten. Pe parcursul zilei, pielea acumulează grăsimi: impurități, make-up, exces de sebum etc. Uleiul le va dizolva și elimina rapid și eficient!

Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății MagnaPharm a doborât un nou record de audiență într-un eveniment Live Shopping cu brand-ul Eau Thermale Avène S-a lansat DentalVerse by Dr.Leahu, platformă din stomatologie care digitalizează relația cu pacientul

Un alt aspect important este faptul că uleiul îndepărtează toate tipurile de machiaj, chiar și cele waterproof, fără a agresa pielea. Cu compoziția sa uleioasă, protejează filmul hidrolipidic. Finish-ul va fi unul fresh, pentru că odată intrat în contact cu apa, oferă o senzație curată, fără film uleios. Ideal în acest sens este Hyséac Ulei Purifiant, care are în compoziția sa ulei de negrilică și floarea soarelui, derivat de acid malic 5% și vitamina E.

Nu uita că din rutina de îngrijire a tenului necesară este și o mască peel-off pentru un ten perfect. Masca Peel-off din gama Hyséac exfoliază ușor, curăță porii în profunzime și purifică. De asemenea, reduce dimensiunea porilor și scade excesul de sebum și are acțiune seboreglatoare

Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Cum amenajezi casa într-un stil modern: 7 idei deosebite Miopia – boala care limitează orizonturile, dar care privește către generațiile următoare

În cazul unei acnee ușoare, mizează pe Serumul Anti-imprefecțiuni, care are o concentrație crescută AHA, mai exact 6%, și care, în combinație cu textura gel vine să îmbunătățească calitatea pielii și să contribuie la dispariția punctelor negre, a porilor dilatați. În plus, se absoarbe rapid și lasă pielea fresh.

Dacă vorbim de o acnee severă, atunci poți opta pentru Hyséac 3-Regul, care înglobează un complex revoluționar de AHA/BHA cu o concentrație de 17%. Atuul său? Acționează asupra tuturor imperfecțiunile în timp ce hidratează și matifiază. La final, pielea rămâne hidratată și confortabilă.

Și vrem musai să știi că, Serumul Anti-imperfecțiuni de la Hyseac oferă rezultate vizibile în 7 zile, conform studiilor clinice efectuate sub control dermatologic.

Mintea umană, a 8-a minune a lumii gotCurlz – o inovație în materie de îngrijire a părului creț de la got2b NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

(Rezultate după utilizarea serului Hyséac de două ori pe zi timp de 7 zile. 100% piele mai curatp, 94% pori micșorați.

Produsele Uriage Hyseac pot fi achiziționate online și din farmacii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri