Se spune că motivația este cea care te ajută sa începi, iar obișnuința e cea care te ajută să mergi mai departe. Pentru a te susține să îți păstrezi rutinele bune, esențiale în călătoria spre un stil de viață sănătos, Secom® vine mai aproape de tine și lansează două noi magazine, în AFI Cotroceni din București și în Iulius Mall Suceava.

Comunicat de presă

Mai mult decât un simplu spațiu comercial, magazinele Secom® sunt Wellbeing Stores în care găsești întreg portofoliul de sute de produse premium Secom®: suplimente alimentare, ceaiuri, alimente funcționale, produse de îngrijire personală și cosmetice naturale, și în care ai acces gratuit la consultanță personalizată.

Consultanții Secom®, specializați în fitoterapia științifică, sunt la dispoziția ta, prietenoși si deschiși să te sprijine cu recomandări avizate și individualizate, astfel încât să alegi în mod informat produsele compatibile nevoilor tale, care te pot ajuta să ai o viață armonioasă și echilibrată.

Produsele și serviciul de consultanță Secom® sunt disponibile în toate cele 16 magazine amplasate la nivel național în: București (5 magazine – dintre care unul în AFI Cotroceni și unul în Băneasa Shopping City), Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad, Oradea și Suceava și pe platforma online www.secom.ro. În plus, produsele Secom® sunt comercializate în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri