Soarele este foarte benefic pentru piele. Însă, expunerea îndelungată poate provoca mai mult rău decât bine. Aici intervine UFO 2 alături de beneficiile sale.

Comunicat de presă

Soarele ajută pielea să producă vitamina D, care este crucială pentru organismul tău. Mai exact, vitamina D este necesară pentru funcționarea normală a oaselor, precum și pentru sănătatea mintală. Dacă te expui prea puțin la soare, există un risc crescut de a dezvolta o formă de depresie. Pe de altă parte, expunerea îndelungată la razele soarelui poate dăuna sănătății tale.

Printre cele mai mari consecințe ale expunerii la soare se numără ridurile, hiperpigmentarea, afectarea ochilor și în cele mai grave cazuri, cancerul de piele. De aceea, nu poți pleca de acasă fără să aplici protecție solară. Totuși, dacă ești arsă de soare, FOREO este aici pentru a te salva.

Terapia cu lumină LED - tratament pentru pielea afectată de soare

Poți da uitării zilele pline de dezamăgire, când încercai să tratezi arsurile cu iaurt sau alte tratamente populare. FOREO UFO este dispozitivul care îți va vindeca pielea după expunerea la soare. În momentul în care vei porni acest dispozitiv, optează pentru terapia cu lumină LED roșie și urmărește efectele imediate. LED-ul roșu ajută la repararea daunelor provocate de soare.

Mai concret, terapia cu LED-uri roșii crește producția de colagen și elastină în piele, oferind în același timp și un răspuns imunitar mai rapid. Lucru care ajută la eliminarea celulelor moarte și la repararea celor deteriorate. UFO 2 nu dispune doar de terapie cu LED-uri roșii, ci și de crioterapie - terapie care va reîmprospăta aspectul pielii.

Ți-au apărut pete din cauza soarelui? Folosește lumina LED verde!

Hiperpigmentarea este o afecțiune comună a pielii care apare atunci când există un exces de melanină, favorizând apariția unor pete mai întunecate pe piele. Deși este de obicei inofensivă, hiperpigmentarea afectează toate tipurile de piele, diminuând nivelul de încredere.

Există multe cauze ale acestei afecțiuni, dar una dintre cele mai frecvente este expunerea la soare. Oferind astfel încă un motiv în plus în a evita o expunere prelungită (mai ales fără SPF). De aceea, protecția solară trebuie folosită în fiecare zi, fiind mai ușor să previi o afecțiune, decât să o tratezi.

Din fericire, astăzi există multe variante de tratare a hiperpigmentării, iar unele dintre cele mai eficiente sunt aloe vera, lemn dulce și ceai verde, dar și un tratament care include o lumină LED verde.

Uleiul de nucă de cocos și apa sunt de ajutor

Soarele strălucește și viața este mai frumoasă. Îți pui niște SPF și simți că poți cuceri lumea întreagă, nu? Este grozav, dar chiar dacă arsurile solare au fost evitate, pielea ta are nevoie de un proces serios de regenerare după plajă. Până la urmă, soarele (la fel ca vântul) îți usucă pielea și dacă nu tratezi acest fapt, mai târziu vor apărea riduri.

De aceea, îngrijirea pielii după soare este la fel de importantă ca și aplicarea SPF-ului. Iată două sfaturi pentru îngrijirea perfectă după soare.

Produsele aplicate după soare trebuie să hidrateze pielea

După plajă, pielea ta este atât de deshidratată, încât ai nevoie de ceva fresh, răcoritor și hidratant. Ceva precum...apa, desigur. Și a produselor pe bază de apă. Un exemplu ar putea fi masca H2Overdose de la FOREO. Este ideală pentru piele uscată, deoarece oferă o senzație instantă de hidratare în piele.

Uleiul de nucă de cocos calmează pielea

Uleiul de cocos oferă un efect de răcire, calmant și pătrunde în cele mai profunde straturi ale pielii. Ajută la regenerare și este perfect pentru persoanele cu pielea uscată și crăpată. FOREO are o mască hrănitoare cu ulei de cocos, care va deveni cel mai bun prieten al tău după soare. Odată ce o vei încerca, o vei folosi chiar și în zilele înnorate.

Descoperă întreaga gamă de produse FOREO, accesând www.notino.ro. Dacă vei cumpăra unul din principalele produse FOREO - LUNA 3, LUNA 3 plus, UFO 2, BEAR -, vei primi cadou o periuță electrică Issa Play, oferta fiind valabilă între 25 - 31 iulie 2022.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri