Proaspătă, naturală, revigorantă... Colecția reînnoită Gentleman de la SABON oferă bărbaților propriul lor ritual de îngrijire a pielii cu ingrediente premium - pur și simplu o plăcere zi de zi!

CP

Bărbații din ziua de azi așteaptă de la produsele de îngrijire mai mult decât un parfum generic „masculin”. Este timpul ca ei să descopere îngrijirea esențială a pielii cu formule mai curate, mai green, adaptate pielii bărbaților, care-i ajută pe să aibă grijă de tenul și corpul lor, în timp ce se simt fresh și încrezători pe tot parcursul zilei.

Inima fiecărui produs este, bineînțeles, legendarul parfum Gentleman. Notele de vârf vin cu un val olfactiv de citrice, bergamotă, coajă de portocală și frunze verzi. La miez, găsim un amestec de flori albe, sporit de puritatea lemnului de cedru alb. Traseul este completat cu un acord senzual de Chypre, notele de paciuli și lemn de santal adaugând un rafinament delicat acestei arome irezistibile. Inspirat de prospețimea naturală, acest parfum unisex se adresează atât bărbaților, cât și femeilor emblema sa fiind suprema eleganță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Ulei de duș

Imaginează-ți o spumă de vis, îmbogățită cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – ce curăță delicat pielea, în timp ce-i redă netezimea și finețea. Iar designul luxos al ambalajului de sticlă îl face cadoul perfect pentru cineva special.

Sfat: După ce folosești uleiul Gentleman, aplică exfoliantul de corp din aceeași gamă, îmbogățit cu sare de la Marea Moartă, pentru a îndepărta celulele moarte. Pielea va deveni incredibil de netedă și plăcută la atingere! 400ml |

Exfoliant de corp

Un produs iconic de îngrijire a pielii marca SABON, exfoliantul pentru corp este acum disponibil într-o formulă specială Gentleman: aceeași textură care provoacă dependență, aceleași beneficii de exfoliere, același efect de piele moale!

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Din 1997, scrubul SABON reprezintă fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice, oferind un incredibil efect de netezire și hrănire a pielii. Transformă-ți baia într-o oază de liniște în care minunatul parfum Gentleman îți va revigora simțurile! Simte puterea magică a texturii surprinzătoare de sare în ulei ce îndepărtează delicat celulele moarte, în timp ce reîncarcă pielea cu minerale esențiale. Masează produsul pe pielea curată și umedă cu mișcări circulare și apoi clătește bine. Utilizează până la două ori pe săptămână.

Sfat: În timpul exfolierii, acordă o atenție deosebită zonelor uscate și aspre, cum ar fi coatele și genunchii. Acesta este secretul pentru a te bucura de o piele incredibil de moale, ca de copil! 600g

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Exfoliant 2-în-1 pentru față

Adaugă magie ritualului de curățare a pielii cu acest produs care pregătește în mod ideal pielea pentru un bărbierit mai atent, desfundă porii și exfoliază, pentru un ten mai neted și curat. Inspirat de aromaterapie, exfoliantul pentru față conține ulei esențial de lămâie Petitgrain care stimulează starea de spirit, pentru un efect energizant, înviorător. Formula vegană cremoasă, ce nu usucă, cu granule naturale de jojoba, curăță delicat și netezește pielea îndepărtând impuritățile și păstrându-i echilibrul natural. Pur și simplu masează produsul pe pielea umedă, pentru a vedea cum se întâmplă magia: pielea rămâne curată și moale, pentru un ten proaspăt și un bărbierit mai facil.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Utilizează dimineața, pentru a te bucura de beneficiile energizante și de stimulare a stării de spirit ale uleiului esențial de lămâie Petitgrain: inspiră adânc pentru a-ți eleva starea de spirit, în timp ce ingrediente de nota zece au grijă de pielea ta.

Pentru piele mixtă sau normală: folosește de trei până la patru ori pe săptămână.

Pentru piele uscată sau sensibilă: folosește o dată până la două ori pe săptămână. 150ml

Cremă de față hidratantă All-in-One

Cum își mențin bărbații pielea hidratată și calmată în fiecare zi?

Simplu, cu crema hidratantă pentru față Gentleman All-in-One de la SABON!

Spune la revedere iritațiilor și salută-ți pielea calmată și împrospătată de această formulă vegană ușoară, nelipicioasă, care include 96% ingrediente de origine naturală, cum ar fi extractele de mușețel și aloe vera. Calmează pielea după bărbierit și îi oferă o porție serioasă de hidratare și revitalizare zilnic, pentru o protecție de neegalat. Iar cu aroma delicioasă de citrice al parfumului actualizat Gentleman, această formulă este ideală pentru pielea sensibilă și potrivită pentru toate tipurile de piele.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

După curățare și bărbierit, se aplică cu mișcări circulare pe toată fața, cu focus pe zonele iritate. Pentru uz zilnic. 100ml |

De la arta de a trăi frumos până la arta de a dărui, colecția Gentleman reflectă dedicarea SABON de a crea produse premium care oferă ritualuri simple, convenabile, dar luxoase de îngrijire a pielii într-o viață modernă aglomerată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri