Cine nu a auzit sau nu a fost la Eforie Nord? E greu să nu-ți amintești de vacanțele petrecute cu părinții sau cu bunicii la Eforie sau de îndrăgitele tabere de la malul mării. De altfel, stațiunea Eforie Nord este catalogată drept stațiunea familiilor.

Comunicat de presă

De ce să alegi Eforie Nord pentru vacanța ta?

Stațiunea Eforie Nord se află la aproximativ 14 km de orașul Constanta, pe fâșia dintre Lacul Techirghiol și Marea Neagră, și este a doua stațiune ca dimensiune a litoralului românesc.

Climatul zonei este unul marin, cu veri calde fără caniculă uscată, datorită brizei mării, și ierni blânde, dar și cu toamne lungi şi frumoase ce prelungesc sezonul estival.

Apa Mării Negre, plajele cu nisip fin, aerosolii marini și imediata vecinătate a Lacului Techirghiol, cu două bogății inestimabile (nămolul și apa sărată), sunt factori de cură de o valoare terapeutică remarcabilă. Însă ceea ce face ca stațiunea să fie populară atât pentru turiștii români, cât și pentru turiștii străini sunt bazele de tratament care oferă cure moderne folosind factorii naturali din zonă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Cum să alegi componente pentru baia ta 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Iată 5 motive să alegi Eforie Nord și să te bucuri de o vacanță reușită și relaxantă:

  1. Aerosoli marini

Dacă ajungi la mare și vrei să beneficiezi de aerosoli marini, trebuie să știi că aceștia se găsesc în zona unde se sparg valurile. Adică, în zona digurilor. Aerosolii marini conțin clorură de sodiu, iod, brom, magneziu, inclusiv calciu. Terapia cu aerosoli are la bază inhalarea vaporilor si aduce o multime de beneficii pentru sistemul respirator, precum si pentru sistemul imunitar.

O cură de 10-20 zile de aerosoli, pe malul mării, are ca rezultat întărirea sistemului imunitar, stimulând organismul să elibereze cortizol, hormonul responsabil cu stoparea inflamațiilor de la nivelul bronhiilor.

De exemplu, în cazul copiilor, după o cură cu aerosoli marini, pe lângă întărirea sistemului imunitar s-a observat o scădere a numărului de episoade de răceală, gripă și bronșite, pe care cei mici le fac anual.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții
  1. Plaje pentru toată lumea

Un alt atuu al stațiunii constă în faptul că toate ofertele de cazare din Eforie sunt la numai câteva minute de plajă şi îţi garantează un concediu extrem de plăcut.

Plaja Belona, cea mai cunoscută din Eforie, te va încânta cu nisipul curat şi fin, dar şi cu modul în care este amenajată şi exploatată. Pe lângă muzică, aici vei găsi oferte variate de mâncare şi băutură, astfel încât să ai asigurată o zi de plajă cât mai plăcută.

Plaja Azur se află în zona de tranziţie dintre partea de Nord şi cea de Sud a staţiunii, un loc de care se pot bucura toți cei care sunt cazași în Eforie.

Plaja „La Hamace” - Ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi într-un hamac pe plajă, la soare?

Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor
  1. Lacul Techirghiol

Lacul Techirghiol este cel mai mare și cel mai sărat lac salin din România. Situat în Eforie Nord, lacul ne oferă în fiecare zi două inestimabile remedii pentru sănătate: apă sărată și nămol sapropelic. Cu o salinitate ridicată de 80-90 grame/litru, apa din Lacul Techirghiol este extrem de bogată în minerale și oligoelemente precum magneziu, brom, calciu potasiu, mangan și bor

  1. Nămolul de Techirghiol face minuni pentru sănătate!

Supranumit și „Aurul Negru”, nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol are beneficii miraculoase pentru sănătate. Acesta este compus din substanțe formate în mod natural, în urma unor procese geologice.

Atuurile terapiilor cu nămol sunt surprinzătoare. Astfel, o cură cu nămol ajută la: stimularea circulației periferice, la finețea mecanismelor de termoreglare și răspunsul imun nespecific prin bariera cutaneo-mucoasă și celulele dendritice din piele. Nămolul detoxifiază și exfoliază prin masaj, dar și purifică și hidratează pielea. Tot el, alină durerile de spate și pe cele articulare, reduce contracturile musculare, elimină oboseala, și crește tonusul psihic și vitalitatea.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Ai toate motivele să încerci o cură cu nămol de la Techirghiol!

  1. Unde să te cazezi dacă ajungi la Eforie Nord?

Bacolux Koralio**** Eforie Nord este cel mai nou hotel din portofoliul grupului Bacolux Hotels România, dar și din stațiune. Resortul de 4 stele, cu servicii all inclusive, s-a deschis pe 1 iulie 2022 și îți asigură tot confortul pentru sejurul de la malul mării. Design nou și atemporal, camere luminoase în nuanțele plajei și ale mării, spații de joacă pentru copii și penthouse-uri spectaculoase cu vedere asupra stațiunii, piscină și entertainment, toate sunt pregătite pentru a se transforma în amintirile tale de vacanță.

Resortul are 212 camere și apartamente, restaurant și terasă (400 locuri), lobby bar, săli de conferință și întâlniri, parcare. La capitolul agrement, oaspeții se pot relaxa la Aqua Fun, care include 3 piscine exterioare cu apă salină încălzită (o piscină pentru adulți cu o lungime de 28 m, două piscine pentru copii, 3 tobogane cu apă, bar și terasă (200 locuri). În plus, pentru copii sunt disponibile și 2 locuri de joacă.

5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Ai nevoie să iei o pauză? Profită de oferta Sweet Escape!

Rezervă o vacanță la mare în regim all inclusive pentru perioada 15 iulie – 18 septembrie și beneficiezi de 50% discount din tariful de cazare pentru un sejur de minim 4 nopți.

Sună la 0371 057 070 și rezervă sejurul acestei veri.

Așadar, dacă îți dorești o vacanță perfectă cu servicii de calitate, vino la Eforie Nord! Marea te-așteaptă la ea! https://www.koralioresort.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri