Sezonul verii este mult așteptat pentru a explora noi atracții turistice, iar călătoriile de vară sunt o ocazie ideală de a te distra cu moda și a experimenta stiluri noi. Nu este loc de plictiseală în această vară!

Comunicat de presă

Born2be.com.ro ne duce într-un citybreak fascinant prin Napoli și insula Procida, încurajându-ne să ne trăim viața din plin și să ne distrăm cu moda - indiferent de dimensiuni!

Te gândești ce piese vestimentare să incluzi în bagajul de vacanță? Îți prezentăm 4 tendințe ale verii, care te vor ghida să îți creezi ținutele perfecte de concediu, potrivite oricărei siluete.

Albul, nelipsit din garderoba verii

Cu siguranță nimic nu se compară cu o rochie albă, vaporoasă, pentru a arăta superb și a te simți bine în vacanță, fără prea mult efort. Această piesă este ușor de purtat și se potrivește oricărei siluete. Fie că pornești într-o croazieră pe mare în apele azurii ale Coastei Amalfi sau vizitezi noi destinații urbane, rochia îți va asigura tot confortul de care ai nevoie pe vremea caniculară. În plus, are un aspect deosebit pe o piele bronzată. Pentru a obține un efect boho chic, accesorizeaz-o cu o geantă mini croșetată și bijuterii florale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

Ținutele în culori contrastante

Una dintre tendințele hot ale verii este reprezentată de ținutele în culori puternice, iar nuanțele - vedetă ale acestui sezon sunt verdele intens, portocaliu, fucsia și galben. Pentru a transforma un look obișnuit într-unul care iese în evidență, designerii propun combinarea a două nuanțe contrastante într-o stilizare. În completarea acestui trend al culorilor vin piesele cu imprimeuri artistice, hipnotizante, inspirate din pictură. Pe site-urile retailerilor de modă poți găsi o varietate de articole vestimentare cu care poți să creezi un look autentic– de la rochii de seară, compleuri din două piese, la salopete, colanți scurți sport, dar și încălțăminte.

Articole casual, în stil urban

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Nu ai o garderobă de vacanță completă fără să ai cu tine câteva articole casual, smart. Acestea sunt piese de bază datorită versatilității pe care o oferă în alcătuirea unor outfituri confortabile, care îți reflectă stilul propriu. O propunere fresh pentru iubitoarele de lejeritate urbană în această vară sunt pantaloni scurți din denim cu un picior evazat și finisaj franjurat. Combină-i cu un top clasic din bumbac, fie într-o singură nuanță, fie cu un imprimeu floral, dacă îți dorești un look mai expresiv.

Încălțăminte stylish și comodă

La capitolul încălțăminte, un must-have de vacanță sunt pantofii comozi, cu ajutorul cărora poți explora confortabil fiecare colț și străduță a orașului vizitat. Dacă pleci într-o vacanță la mare, o alege stylish poate fi o pereche de papuci cu barete din curele împletite sau o pereche de espadrile cu împletituri din iută, în timp ce pentru excursiile către diverse destinații, tenișii înalți din dantelă sau pantofii sneakers vor fi perfecți. Pe lângă încălțămintea cu talpă joasă, adaugă în bagaj și pereche mai elegantă, care îți va pune în valoare ținutele în serile de vacanță. În tendințele acestei veri se regăsesc o varietate de modele potrivite pentru orice stil, de la sandale legate pe picior, papuci cu vârf pătrat, la pantofi/sandale cu toc stiletto mic și subțire sau un toc gros, geometric.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Produsele prezentate fac parte din Colecția de vară 2022 a brandului polonez Born2be, care promovează moda și look-ul în tendințe pentru orice siluetă și formă a corpului. Acestea sunt disponibile pe site-ul Born2be.com.ro., într-o gamă variată de culori și mărimi, inclusiv plus size. Din cadrul colecției nu lipsesc nici accesoriile, de la ochelari de soare cu rame groase, la genți (matlasate, de mână, cu lanț etc.).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri