Domeniu de lux unicat, scos la vânzare pentru 4 milioane de euro. E singura proprietate cu golf propriu, de pe Lacul Snagov

Povestea a început în urmă cu 15 ani. Spunem poveste, pentru că este vorba, cu adevărat, despre o poveste cu palate din vremuri moderne, castele în copaci, golfuri private, iazuri cu pești și nuferi, garaje de bărci și de limuzine, piscine, terenuri de tenis, arbori seculari și grădini japoneze ca în filme. Iar povestea nu este doar una de privit, după cum am aflat, în timpul vernisajului „Art by the Lake” organizat, zilele trecute chiar pe pajistea proprietății, ci poate fi transpusă în realitate de oricine își permite o investiție de lux în imobiliare, de 4 milioane de euro, în loc cu soare, umbră și zen, pe malul Lacului Snagov.

CP

„Aici era o mlaștină, așa că a durat aproximativ cinci ani asanarea locului și pregătirea terenului pentru construcție. Sunt 8.000 de metri pătrați, din care 5.000 teren și 3.000 pădure, care compun toată această proprietate, singura de pe malul Lacului Snagov, care are un golf propriu. Casa este făcută de o firmă cu experiență de 30 de ani în construirea domeniilor de lux și a fost ridicată cu tot ce era mai bun la acel moment, de la tencuială izotermă, până la sisteme duble de încălzire în pardoseală și instalații de cea mai bună calitate. În prezent, încălzirea se poate face cu două tipuri de combustibili - motorină și gaz - sau electric. Climatizarea acoperă întregul spațiu al construcției, iar la parter, unde vor fi un iaz și o grădină japoneză, are un sistem de ventilație și de dezumidificare special conceput și un sistem de iluminat artificial, pentru partea de grădină”, a explicat Dumitru Simion, proprietarul domeniului de lux.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Pentru oricine știe ce presupune îngrijirea unei curți, cât de mici, intrarea pe poarta domeniului inspiră grijă, muncă și atenție la detalii, începând de la aleile către pădure și continuând cu fațada construcției, îmbrăcată artistic în iederă, grădina dinspre lac, casa plutitoare „parcată” pe o latură a golfului privat și, nu în ultimul rând, interiorul construcției.

„Aici, pe jumătate din spațiu vom avea un iaz, cu cascadă, unde vor fi pești din aceia colorați, precum și o grădină japoneză care se va prelungi vizual cu grădină pe care am făcut-o în exterior, pe acoperișul piscinei. Designer-ul care mi-a făcut acest proiect de amenajare s-a școlarizat în Japonia și s-a aflat doar temporar în țară, așa că m-a lăsat să implementez planul său, cu un design aerisit, perfect pentru relaxare.

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

În rest, casa are toate dotările necesare unei locuințe de lux: o piscină acoperită, de 20 de metri lungime, salină, saună, fitness, jacuzzi, zonă de biliard. Are 11 băi, șapte dormitoare și cinci bucătării, astfel încât fiecare nivel să fie independent de celelalte.

Tot acest imobil este perfect pentru o familie numeroasă sau o familie lărgită, în care copiii, ei înșiși având familii, vor să locuiască alături de părinți și bunici, bucurându-se atât de spații comune de relaxare și de masă, cât și de zone de locuit individuale. Astfel, spațiile de la demisol și parter sunt comune, iar etajul unu și mansarda sunt spații de locuit”, și-a descris proprietatea Dumitru Simion.

Intrând și mai mult în detalii am aflat că imobilul are 1.700 de metri pătrați, iar dependințele - însemnând: garaj pentru patru bărci (în prezent adăpostește două șalupe, două bărci cu rame, cinci caiace, banane, colaci pentru plimbarea pe lac ), garaj pentru 4 mașini, casa în care locuiesc administratorii, un foișor cu dormitor, chicinetă și baie folosit pentru tenis -ocupă alți 300 de metri.

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Mai mult decât atât, terenul de tenis, dotat cu instalație nocturnă, a fost refăcut complet anul acesta, cu o suprafață de iarbă artificială importată din Belgia.

O altă zonă de vis de pe proprietate este iazul cu pește, care are și rol decorativ și util, când proprietarii vor să prepare pește proaspăt, pentru că este populat cu pește prins cu undițele, din lac, care acum este suficient de mare pentru a asigura o cină.

Dacă după parcurgerea tuturor posibilităților de distracție de pe domeniu cineva ar mai avea chef și de o plimbare, pădurea cu arbori seculari care înconjoară proprietatea este „parcul perfect”.

Pentru cei mai mici locatari ai imobilului, proprietatea dispune de un parc cu tobogane și instalații de cățărare, de un mini-castel din lemn, construit în copac, de un ponei și tot felul de căsuțe din lemn.

În același timp, pentru adulți, domeniul are o cramă, cu două depozite de vinuri: unul fără lumină naturală și cu temperatură constantă, unde este păstrat vinul mai vechi și unul cu fereastră de ventilație, unde sunt păstrate, în prezent, băuturile mai recente, care nu sunt propuse spre învechire și băuturile spirtoase făcute în casă, în stil tradițional românesc.

Aceasta este, pe scurt, povestea proprietății de lux din Snagov, disponibilă, în prezent, pentru oricine vrea să investească 4 milioane de euro într-un aur imobiliar care poate trece testul timpului și inflației. Domeniul a putut fi admirat, zilele trecute, de toți cei care au fost prezenți la vernisajul „Art by the Lake” organizat la finalul unei tabere de pictură - care s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile, în plein air, tehnica pictării în aer liber, chiar pe proprietatea respectivă – printre care s-au aflat zeci de artiști plastici, vedete din lumea muzicii și televiziunii, precum și numeroși oameni de afaceri din diferite domenii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri