Noi produse dezvăluite, sesiuni și activități magice și oaspeți de onoare care le-au oferit fanilor o incursiune în culisele LEGO

Comunicat de presă

Grupul LEGO și-a uimit încă o dată fanii cu un spectacol de neuitat în cadrul LEGO® CON, evenimentul virtual, cu acces gratuit. Creat special pentru familiile care iubesc cărămizile LEGO, evenimentul de două ore, găzduit de Vick Hope, Joel McHale și Melvin Odoom a fost plin de divertisment, dezvăluind fanilor LEGO, în premieră, noutățile din portofoliu și conectându-i în același timp cu alți pasionați de LEGO din întreaga lume.

Sub umbrela specială a aniversării de 90 de ani, sesiunile din cadrul acestui eveniment i-au provocat pe fani să-și pună mintea la contribuție și au inclus atât elemente magice, cât și fantastice, sau din spectrul super-puterilor.

Sărbătorind 90 de ani de joacă

În cadrul sesiunii „90 de ani de joacă”, Grupul LEGO a deschis festivitățile estivale aniversare, prin lansarea a două seturi unice, heritage, în onoarea acestei ocazii, fiecare proiectate astfel încât să evoce nostalgie. În prim plan a fost LEGO® Lion Knights’ Castle, care include podul mobil și grilajul, ambele funcționale, pasaje ascunse, căi de evadare din temniță și mori de apă. Al doilea set lansat a fost LEGO® Galaxy Explorer, dezvăluit în cadrul unei reuniuni emoționante a familiilor LEGO.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Grupul El Studio Style colorează Crăciunul copiilor vulnerabili susținuți de SOS Satele Copiilor Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022, din care mai bine de jumătate după lansarea publică Prestige Orchestra, un mix de magie, o poveste și un spectacol continuu

Mai mult, pe lângă produsele aniversare, compania a dezvăluit și campania „Make the World a Playground” („Transformă lumea în locul tău de joacă”), dedicată aniversării de 90 de ani, prin care îi provoacă pe copii și pe fanii LEGO adulți (AFOLs) să dea frâu liber imaginației și să-și folosească creativitatea pentru a introduce și mai multă joacă în această lume. Fanii au văzut în premieră noile seturi care vor fi lansate în cursul verii.

Foto: LEGO® Lion Knights’ Castle

„Scopul fantasticului LEGO CON este să aducem fanii laolaltă, în jurul pasiunii comune pentru cărămizile LEGO. Este modul în care deschidem porțile virtuale pentru a primi fani de toate vârstele și a le face cunoștință cu designerii noștri, cu produsele noastre incredibile și pentru a le oferi șansa să experimenteze ceea ce noi cunoaștem zi de zi în cadrul Grupului LEGO.”, declară Emma Perkins, Head of LEGO Agency EMEA. „Ediția din acest an a LEGO CON dă startul festivităților aniversare de 90 de ani și am vrut să ne asigurăm că îi sărbătorim pe fani cum se cuvine, de aceea am vrut să le oferim un eveniment mai mare, mai de succes, cu și mai multe cărămizi!”

Testosteron – rol, valori normale Apivita are un nou distribuitor pe piața din România Alexandrion Group va deschide hotelul Alexandrion Royal din Sinaia în 2023

Noi produse minunate

Pe lângă noile produse dezvăluite, fanii au avut oportunitatea să vadă, în exclusivitate, noua gamă LEGO® Avatar, dedicată francizei în anticiparea celui de al doilea film Avatar: The Way of Water, ce va avea premiera în decembrie anul acesta. Setul LEGO ® Avatar îl include pe Toruk Makto, dar și Copacul Sufletelor, oferindu-le fanilor ocazia să recreeze scena din primul film în care Jake, ca Toruk Makto, mobilizează Clanul Omatikaya pentru a apăra nu doar cel mai sacru loc de pe planetă, Copacul Sufletelor, ci întreaga Pandora.

De asemenea, compania a venit cu noutăți și pentru gamele deja cunoscute și iubite. O altă veste majoră a constat în dezvăluirea, în premieră către fani, a seturilor unice din gama preferată a multora dintre aceștia, LEGO Star Wars. Seturile LEGO® Star Wars™ The Justifier™ și LEGO® Star Wars™ AT-TE™ Walker le vor oferi fanilor șansa să recreeze poveștile epice din Star Wars: The Bad Batch, folosind modelul navei vânătorului de recompense Cad Bane, The Justifier, sau intrând în bătălie cu AT- TE™ împotriva Armatei Separatiste de roboți.

Cartografii Sonore – ediția a 8-a începe pe 2 noiembrie la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi „Féte Vos Jeux” by CHRISTIAN LACROIX & VISTA ALEGRE a fost lansată în magazinele Simona’s  Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon

Fanii LEGO® Marvel™ s-au bucurat de o dezvăluire în premieră a noului set Doctor Strange, care include Sanctum Sanctorum, așa cum este prezentat și în filme, oferind fanilor ocazia să-și creeze propriile multiversuri. Iar constructorii LEGO Minecraft® au fost răsfățați cu două noi seturi de adăugat în colecție: LEGO Minecraft The Abandoned Village și LEGO Minecraft The Skeleton Dungeon.

Nici fanii LEGO® Super Mario™ nu au fost neglijați. Dimpotrivă, au asistat, în premieră la dezvăluirea noilor Pachete de Personaje care se vor alătura universului LEGO® Super Mario™, personaje distractive precum Nabbit, Purple Toad, Hammer Bro, Waddlewing, Toady, Baby Yoshi, Red Yoshi și Blue Shy Guy. De asemenea, fanii au aflat mai multe despre cum interacționează noile caractere, precum și cele existente, cu Seturile de Bază LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ și LEGO® Peach™.

În Râmnicu Vâlcea se amenajează un Centru de logopedie pentru copiii cu tulburări de vorbire Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

De asemenea, a fost dezvăluit și un nou set LEGO® Brickheadz™ sportiv, cu ajutorul căruia fanii FC Barcelona se pot transforma în jucători ai clubului, însă în formă LEGO BrickHeadz. Spectatorii au asistat și la introducerea colecției LEGO de minifigurine care urmează să fie lansată în cursul acestui an.

Sesiuni epice de construit

Pe lângă suita de sesiuni și dezvăluiri de produs, evenimentul LEGO® CON a inclus și multe activități de construcție pentru fani, dar și conversații cu experți din întreaga lume.

Printre activități s-a numărat și un masterclass creativ oferit de Studiourile de Animație Pixar, a cărui gazdă a fost nimeni altul decât regizorul filmului Disney și Pixar, „Lightyear” – Angus MacLane. În același timp, fanii LEGO® Harry Potter™ au putut observa modul în care platourile de filmare sunt transformate în seturi LEGO, în cadrul unui tur magic de construire al Warner Bros. Studios London – The making of Harry Potter™, alături de Evanna Lynch, care a jucat în franciză, și designerul LEGO Marcos Bessa – oferind publicului sfaturi și trucuri pentru a-și construi propriile creații pe parcurs.

Health Labs Care, brand-ul polonez de suplimente alimentare, este acum și în România! L’Oréal România susține excelența în domeniul cercetării și anunță câștigătoarele burselor private L’Oréal – UNESCO ”Pentru Femeile din Știință” Metropolitan Life lansează seria de podcast-uri Să vorbim despre protecție –într-o formulă inedită, împreună cu Psiholog Dr. Raluca Anton și consultanți financiari în asigurări de viață Metropolitan Life

De asemenea, au existat și provocări epice, în care fanii au învățat metode inovatoare și diverse de a construi cu cărămizi LEGO, alături de mai mulți oaspeți speciali, precum Agnes Larsson din cadrul Mojang Studios. Printre provocări s-a numărat și LIVE LEGO Masters Build Challenge, găzduită de judecătorii LEGO Masters, Matthew Ashton și Jamie Berard, în cadrul căreia participanți din întreaga lume s-au întrecut pentru a construi cel mai amuzant tort.

Multe alte dintre temele apreciate au fost expuse în cadrul evenimentului, primind totodată actualizări. În timpul evenimentului au fost dezvăluite noile seturi LEGO Art Floral Art, LEGO DOTS Stitch-on & Adhesive Patches, iar din categoria Jocurilor, LEGO Brawls – care va fi lansat în curând pentru consolele preferate ale fanilor.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 4 țări perfecte pentru un sejur relaxant la plajă Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Mai mult, LEGO® MINDSTORMS® a dezvăluit Machine Learning: o nouă extensie a aplicației Robot Inventor, care folosește camera sau microfonul de pe telefonul mobil/tablet pentru a identifica diverse imagini sau sunete.

Nu în ultimul rând, fanii au văzut în premieră ultimul episod al serialului LEGO Friends 2022, și un teaser cu privire la ce urmează să se întâmple cu LEGO NINJAGO® anul acesta. Și LEGO CITY a avut activități cool, precum o cascadorie live. De asemenea, fanii au avu ocazia să descopere un set LEGO Technic™ set din interior.

Ați ratat evenimentul? Nicio problemă!

LEGO CON 2022 poate fi urmărit gratuit pe www.LEGO.com/LEGOCON sau pe canalul de YouTube LEGO http://youtube.com/LEGO.

Mai multe noutăți despre produsele dezvăluite în cadrul LEGO CON 2022 veți găsi pe pagina LEGO.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri