Există două tipuri de creme de protecție solară – cele sintetice (bazate pe filtre solare) care absorb razele de soare pătrunzând în piele și cele naturale (cu filtre minerale) care reflectă razele solare ca o oglindă, formând un scut la nivelul pielii.

Comunicat de presă

Din păcate, unele produse de protecție solară sintetică au în formule ingrediente care ar putea face mai mult rău decât bine. Din fericire, cremele solare minerale sunt o alternativă sigură. Formulele conțin oxid de zinc sau dioxid de titan, care sunt prietenoase atât cu pielea, cât și cu planeta.

Foarte interesant de urmărit și datele referitoare la protecția solară naturală aferentă valorilor de SPF, în procente, după cum urmează:

  • SPF 2 => 50%
  • SPF 30 => 97%
  • SPF 15 => 93%
  • SPF 50 => 98%
  • SPF 100 => 99%

SPF 15 BEACH BB Cremă de soare cu particule strălucitoare | 100ml

BB Cream organic nuanțat – învăluie pielea în perfecțiune nude, dar și într-un strat de protecție UVA/UVB cu spectru larg. Pornind de la extractul de aloe vera emolient și folosind filtre minerale naturale, ajută la prevenirea arsurilor solare, la apariția uscăciunii la nivel cutanat și ține efectele nocive ale ultravioletelor și foto-îmbătrânirea la distanță. Filtru mineral pur, protecție instantanee și aspect uniform, radios.

Minerale de origine naturală iluminează pielea și îi conferă un aer de senzualitate. Ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat. Potrivită pentru corp și mâini.

SPF 20 Loțiune de soare delicată | 150ml

Lejer precum o briză, acest lapte cu protecție solară ultra-ușor pe piele furnizează protecție cu spectru larg UVA/UVB sigură, eficace și totuși invizibilă și cu o atingere abia-simțită. Fața, mâinile, întregul corp sunt protejate de arsuri, pete și foto-îmbătrânire.

SPF 30 Cremă de soare antioxidantă | 100ml

Celulele stem extrase din planta de Dracocephalum Ruyschiana (o plantă nordică înrudită cu menta) furnizează o hiper-doză de antioxidanți deosebit de puternici pentru a contracara acțiunea inamicului nr. 1 al pielii – radicalii liberi. Uleiul din semințe de zmeură și vitamina E creează un efect asociat de protecție solară sporită, plus unul de regenerare a epidermei, în timp ce proprietățile senzoriale ale cremei transformă protejarea pielii într-o experiență plăcută: textura sa lejeră, mătăsoasă, aspectul final translucid, dar și parfumul citric fresh.

SPF 30 Cremă de soare anti-aging pentru față - 40ml

Această cremă de față inovatoare cu minerale asigură un spectru larg de protecție UVA/UVB. Este invizibilă pe ten și, printr-o pigmentare foarte ușoară, asigură un aspect uniform, pentru un finish perfect! Madara SPF 30 previne efectele negative ale expunerii la soare, inclusiv deshidratarea, ridurile, pigmentarea, petele și diminuarea fermității. Conține acid hialuronic și ulei din semințe de zmeură + vitaminele C și E. Se absoarbe rapid, nu lasă urme albe pe ten.

SPF 50 PRO-ACTIVE Stick de protecție solară | 18g

Micul stick de protecție solară încape în orice buzunar sau geantă. Ușor de folosit, se poate lua pe oriunde am merge în aer liber, fie că prin oraș sau în natură.

Stick-ul se aplică rapid și ușor pe față, decolteu sau mâini. Datorită pigmentării ușoare, oferă un aspect uniform, fără urme albe, invizibil pe piele.

SPF 50 ULTRA SHIELD Cremă de soare pentru față 40ml,

Emulsia fină conține oxid de zinc natural, resveratrol, acid hialuronic și celule stem antioxidante obținute din planta Dracocephalum ruyschiana (Northern Dragonhead). Se formează un scut protector care apără tenul de efectele negative ale razelor UVA/UVB, ale poluării urbane și luminii albastre.

Crema cu SPF 50 protejează pielea de toate efectele foto-îmbătrânirii, cum ar fi deshidratarea tenului, ridurile sau petele pigmentare.

Ultra-lejeră, cu o textură mătăsoasă, crema este pigmentată subtil și 100% invizibilă pe piele, fără a lăsa urme albe pe ten.

TIME MIRACLE RADIANT SHIELD Cremă de zi SPF15 | 40ml

Această cremă hidratantă pentru tenul matur oferă îngrijire profundă și protecție solară invizibilă, în timp ce conferă pielii luminozitate și netezime.

Formula cu acid hialuronic, polimeri naturali de fermitate și extract de plancton hidratează, corectează tonul pielii și estompează aspectul liniilor fine și ridurile. Oxidul de zinc oferă protecție UVA/UVB cu spectru larg, ajutând la prevenirea semnelor de foto-îmbătrânire.

CC CREAM anti-pollution SPF15: MEDIUM BEIGE

CC CREAM anti-pollution SPF15: LIGHT BEIGE 40ml

Inovație: formulă naturală SPF15, cu textură mătăsoasă, care combină un complex de beneficii pentru îngrijirea pielii și are o acțiune de îmbunătățire a aspectului acesteia – pentru un finish impecabil, cu aspect natural.

  • Uniformizează tonul pielii.
  • Protejează în fața poluării.
  • Revitalizează microbiomul propriu pielii.
  • Hidratează.

Cremele CITY CC anti-poluare corectează toate imperfecțiunile pielii, inclusiv lipsa de strălucire, aspectul palid, roșeața și petele.

MÁDARA ORGANIC MAKEUP

GUILTY SHADES – fard multi-funcțional pentru pleoape și obraji – în 5 nuanțe, 4 ml,

  • Guilty Shades 62 FROSTGuilty Shades 63 SEDUCTION
  • Guilty Shades 64 HEAT
  • Guilty Shades 65 LIZARD
  • Guilty Shades 66 HUNTER

Se încalcă orice regulă. Cu acest fard versatil care permite explorarea neinhibată a creativității. Ingredientele fundamentale ale compoziției sunt sucul hidratant de aloe vera și un trio de uleiuri calmante – caise, prune și măsline.

Boost conferit de vitaminele E și C, plus extractele antioxidante din afine și rădăcină de bujor. Varietate de nuanțe obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

Se folosește drept blush, fard de pleoape sau highlighter.

Se aplică pe pleoape, pomeți, tâmple, buze, micuța cută verticală care leagă nasul de buze, sau oriunde altundeva se îndrăznește.

SUNNY MIOBIO

LEKKER | SPF 30 Cremă de soare naturală - 70g

LEKKER – crema de soare la cutiuță, zero waste.

Cu o formulă perfect naturală pe bază de oxid de zinc și dioxid de titan, hidratatantă pentru pielea și care oferă în același timp protecție UVA & UVB.

Nu conține nici un fel de substanțe nocive sau compuși sintetici. Doar ingrediente simple și blânde, nedăunătoare oceanelor & recifurilor.

Rezistentă la apă și transpirație, nu lasă urme albe. 100% naturală, sigură pentru viața marină și pentru reciful de corali. Ingrediente hidratante, aromă de eucalipt.

MOSSA | SPF 30 Cremă de soare pentru față 365 DAYS- 50ml

Loțiunea de soare extra light este special creată pentru ten și oferă protecție solară anti-aging cu filtru mineral pur și spectru larg UVA/UVB pentru toate cele 365 de zile din an. Cu pigmentare ușoară pentru un finish perfect!

MOSSA | SPF 20 Loțiune de soare naturală - 100ml, 60 lei

Loțiunea de protecție solară cu filtru pur mineral și extract de cătină albă furnizează un FPS cu spectru larg imediat după aplicare.

Formula mătăsoasă și puternic-hidratantă este bogată în beta caroten, acizi grași omega, vitamine și antioxidanți.

OZN VEGAN | BILLIE ojă naturală

Billie este un galben-portocaliu luminos. Precum pepenele galben copt perfect. Poți simți vara la propriu cu culoarea asta, care aduce oricând cu sine buna dispoziție.

OZN VEGAN | AMBER ojă naturală

Amber este un portocaliu cremos, fin și catifelat. În niciun caz prea tare. O culoare care te duce oricând cu gândul la vară. Un ton precum un apus de soare.

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri