SIDUS este cea mai strălucitoare stea din constelația Ursa Major și cea mai nouă compoziție a Tizianei Terenzi pentru Obsentum, exclusiv.

Comunicat de presă

Dacă stelele ar putea avea un parfum doar al lor, în accepția Tizianei și a lui Paolo Terenzi, ele ar vibra intens a emoții și amintiri din viitor. La fel și SIDUS.

Noul parfum este luminos, diafan ca un astru, dar și terestru în același timp. Ingredientele destul de eclectice de trandafiri, condimente, fructe și note lemnoase se îmbrățișează perfect în această compoziție gândită exclusiv pentru iubitorii de nișă din România.

Numele Terenzi este prezent în lumea parfumeriei din 1968. Călătoria lor, ca afacere de familie, a început în provincia Rimini, Italia, cu lumânări parfumate și a continuat în paralel și cu parfumuri de nișă.

Colecțiile Terenzi au fost dintotdeauna inspirate din călătorii, emoții și amintiri împărtășite cu cei dragi, din experiența de viață a Tizianei și a lui Paolo, fratele ei, care au preluat afacerea familiei. Universul lor este compus din emoții și senzații trăite care sunt apoi transformate în călătorii parfumate închise în sticle prețioase, la propriu. Fiecare sticlă de parfum prezintă, fără excepție, detalii suflate în aur de 24 de karate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Atenția casei Tiziana Terenzi cade mereu pe creații unice, materiale și ingrediente naturale. Fiecare picătură de parfum are un „absolut” și fiecare picătură de ceară din lumânări are o „viață”, după cum a descris chiar Tiziana Terenzi produsele proprii.

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate colecții, Stelle di Luna, este compusă dintr-o întreagă suită de parfumuri inspirate din constelațiile și stelele care intrigă omenirea de la începuturi. Iar călătoria cosmică a Tizianei Terenzi continuă cu SIDUS. Un parfum absolut stelar creat cu obsesia perfecțiunii și exclusiv pentru Obsentum.

În călătoria lor creativă prin universul încărcat de stele, Paolo și Tiziana Terenzi s-au lăsat inspirați de Sidus Ludovicianum, cea mai strălucitoare stea din constelația Ursa Major. Lumina pe care o emană acest astru este intensă, hipnotică, chiar seducătoare, exact ca esențele ce compun colecția Stelle di Luna, unde și Sidus și-a găsit locul.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Creat exclusiv pentru Obsentum, parfumul se deschide cu un buchet aromatic de condimente exotice în care se resimt puternic piperul negru din Kerala, șofranul din Sardinia și nucșoara din Java, îndulcite de zmeură și cardamomul de Malaezia. Notele de vârf se joacă perfect cu elegantul trandafir bulgăresc și nobilul trandafir moscat, ambele îmbrățișate de dulceața arsă a zahărului alb caramelizat. Dar Sidus pare că se aprinde când esența de tămâie se amestecă idilic cu chihlimbarul, florile roșii de patchouli din India și tăria oud-ului din Laos și a mușchiului de stejar toscan.

Sidus este o compoziție absolut surprinzătoare fondată pe note neașteptate unice, delicate, dar și puternice.

NOTE DE VÂRF

Piper negru din Kerala, șofran din Sardinia, nucșoară, zmeură, cardamom din Malaezia

Principiile de bază ale mașinii CNC Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

NOTE DE MIJLOC

Trandafir bulgăresc, trandafir moscat, zahăr alb caramelizat, piele toscană, lemn de cedru din Cuba, lemn de santal din India

NOTE DE BAZĂ

Mușchi de stejar toscan, oud din Laos, tămâie, chihlimbar, patchouli roșu indian


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri