Brico Dépôt a dezvoltat sistemul inovator de pereți modulari Alara, conceput special pentru a maximiza spațiul din locuința noastră.

Comunicat de presă

Nu de puține ori, spațiul din casă poate părea insuficient, mai ales când fiecare membru al familiei are o activitate diferită de făcut, fie că lucrăm sau învățăm încă de acasă, sau pur și simplu avem nevoie de o zonă în care să ne relaxăm.

Conform unui studiu* realizat de Brico Dépôt, în perioada pandemiei, 71% dintre respondenți și-au folosit casa pentru activități de birou, educaționale, culturale sau sportive. Pe de altă parte, 28% dintre ei au început să lucreze de acasă ca urmare a pandemiei, iar 57% își doresc să facă acest lucru în continuare, full time sau parțial, inclusiv după relaxarea restricțiilor.

În acest context, 28% dintre cei care au participat la studiu au realizat lucrări de reamenajare a casei pentru a crea spații cu o utilitate multiplă, care să răspundă mai bine noilor lor nevoi. Astfel, gama Alara permite clienților să delimiteze spațiul dintr-o cameră și să îl personalizeze potrivit necesităților întregii familii − loc de joacă pentru copii, birou, sală de clasă sau de sport. De asemenea, sistemul Alara oferă un grad sporit de flexibilitate în utilizarea spațiului, acesta putând fi delimitat în funcție de nevoile zilei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele A contat cine a zbierat mai tare

Diversificarea gamei de produse este una dintre preocupările noastre constante și ne-am propus să venim în întâmpinarea clienților Brico Dépôt și a familiilor acestora cu soluții accesibile, adaptate cât mai bine la stilul de viață și ”noul normal” pe care îl traversăm. Pentru fiecare dintre noi, “acasă” trebuie să rămână locul unde ne simțim cel mai confortabil, iar prin intermediul gamei Alara clienții au posibilitatea de a-și delimita spațiul din casă exact așa cum își doresc, cu minimum de efort, a menționat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt România.

Montarea sistemului Alara se face simplu și rapid, fără a apela la o echipă specializată de meșteri sau a transforma casa în șantier. Gama cuprinde o varietate de accesorii și modele de pereți despărțitori cu și fără ferestre, din lemn natur, transparenți sau albi, care pot fi personalizați în funcție de preferințe. Pot fi vopsiți în culoarea favorită, se pot adăuga rafturi sau panouri de plută − posibilitățile sunt nenumărate. În plus, pereții modulari Alara sunt rezistenți și siguri, având totodată o suprafață care poate fi curățată cu ușurință.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Produsele sunt disponibile în rețeaua de magazine Brico Dépôt sau pot fi comandate online, prin serviciile Click & Reserve (cu ridicare gratuită din magazin în maximum 4 ore) și Click & Delivery (cu livrare la domiciliu).

*Studiul a fost realizat în mediul urban, pe un eșantion de 340 de respondenți cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri