Două dintre produsele din gama Cosmia Bio, o marcă exclusivă Auchan dedicată frumuseții, igienei și îngrijrii corporale, au fost desemnate câștigătoare în cadrul competiției Votat Produsul Anului 2021, în categoria Îngrijirea corpului – produse bio. 

Comunicat de presă

Gama Cosmia Bio cuprinde 13 produse distincte pentru adulți și copii și a fost lansată pe piața locală în 2019. Toate produsele din gamă conțin peste 97% ingrediente de origine naturală, 10% cu certificare organică, dețin certificarea ECOCERT și nu au substanțe controversate.

De asemenea, produsele din gama Cosmia Bio, mențin angajamentul companiei de a reduce cantitatea de plastic din întregul ciclu de viață al unui produs, benefiicind de un ambalaj ecologic în proporții variabile, ce poate ajunge până la 100%, precum în cazul apei micelare pentru bebeluși. Mai mult, 80% din hârtia utilizată în ambalarea produselor este reciclată și provine din păduri gestionate durabil (FSC).

Cele două produse câștigătoare în cadrul competiției Votat Produsul Anului, gelul de duș și crema de corp, au la bază ingrediente de origine naturală: migdale dulci și unt de shea, ambele prezentând multiple beneficii în hidratarea și catifelarea pielii. Alte ingrediente care se regăsesc la baza produselor Cosmia Bio sunt măslinele, aloe vera și gălbenelele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Votat Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. Studiul din acest an a fost realizat online, de Exact Business Solutions, pe 23 de categorii. În categoria “Îngrijirea corpului – produse bio”, eşantionul a fost de 507 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 24.03.2021 – 16.04.2021. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Gama Cosmia Bio este disponibilă în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan și pe auchan.ro, prețurile articolelor pornind de la 3 lei (rezerva de săpun lichid). La nivel internațional, produsele Cosmia Bio mai sunt prezente în alte 7 țări din Europa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri