Nu trebuie să citești statistici pentru a afla că vaginita și candidoza vaginală sunt printre cele mai des întâlnite infecții intime. Peste 50% dintre femei se confruntă cel puțin o dată în viață cu un episod de infecție urinară. O știi și tu pentru că, exact când nu te aștepți, te confrunți cu ele. Iar simptomele lor îți strică zenul și nu te lasă să faci nimic: iritații, durere sau o senzație de arsură la urinare, nevoia continuă de a urina.

Comunicat de presa

Pentru multe femei, acesta este încă un subiect tabu și se rușinează să vorbească deschis despre simptomele de mai sus. Tocmai de aceea, Mastrelle Flora Plus le încurajează să își accepte feminitatea și să își găsească curajul de a vorbi cu ușurință despre ea.

Ajutorul la tratamentul și prevenția candidozei vaginale și a vaginitei bacteriene este eficient cu două produse:

Mastrelle® Flora Plus, capsule vaginale: este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine şi acid hialuronic. Restabilește pH-ul vaginal și reface flora vaginală, inhibă în mod selectiv tulpinile patogene, calmează pruritul, iritațiile, usturimile vaginale și combate scurgerile anormale.

Mastrelle® Flora Plus, duș vaginal: este un produs cu acțiune delicată de curățare intravaginală, cu rol de echilibrare a florei și a pH-ului vaginal. Ameliorează rapid și eficient mâncărimile, arsurile, regenerează epiteliul vaginal după ciclul menstrual, elimină secrețiile sau rezidurile de geluri contraceptive după contactul sexual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Ambele produse au fost evaluate clinic și s-a constatat că reduc cu 70,2% numărul recurențelor.*

Află  mai multe informaţii despre gama Mastrelle pe: www.feminitatepura.ro  sau

www.facebook.com/Feminitate-Pura-657676327647732/

*Studiu clinic derulat în perioada 2017-2019, la 85 de femei cu vârsta cuprinsă între 18-64 ani cu vaginită și/ sau candidoză vaginală.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri