Tchibo Romania lanseaza Cafissimo MINI, o colectie de espressoare moderne pe baza de capsule, cu design compact si culori intense.

Comunicat de presa

Tchibo Romania lanseaza Cafissimo MINI, o colectie de espressoare moderne pe baza de capsule, cu design compact si culori intense. Cele sase nuante: Blazing Mint, Electric Blue, Flashy Lime, Wild Berry, Midnight Black si Classy White se muleaza tuturor stilurilor, aducand o pata de culoare in orice incapere in care aparatul este amplasat.

Tchibo Cafissimo MINI este pentru cei care savureaza cafeaua, pentru persoanele inovatoare, mereu in pas cu moda. Designul minimalist completeaza cu succes experienta savuroasa a cafelei, desavarsind-o cu placerea de a folosi un aparat mic, viu colorat si usor de utilizat.

Pe langa partea de design, espressoarele din gama Tchibo Cafissimo MINI exceleaza si la partea tehnica. acestea sunt prevazute cu sistemul patentat de infuzare cu trei trepte de presiune la care se pot pregati espresso, caffè crema si cafea filtru, printr-o simpla apasare de buton. Aparatele Tchibo Cafissimo MINI sunt accesibile si iubitorilor de ceai, avand capacitatea sa pregateasca cu ajutorul capsulelor ceaiul preferat in cel mai scurt timp posibil. 16 sortimente diferite de cafea, editii limitate, precum si 3 sortimente de ceaiuri ofera o gama larga de arome pentru iubitorii de cafea sau ceai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Fie ca isi doresc o nuanta electrizanta sau una clasica, pasionatii de cafea pot adauga si alte accesorii colorate aparatelor: cesti mici pentru espresso, cesti medii pentru caffè crema sau cani de cafea filtru cu izolatie termica din silicon, de culoare berry, mint sau grey. invelisul de silicon al canilor protejeaza mainile de continutul fierbinte, fiind usor de manevrat si curatat in masina de spalat vase.

Noile espressoare Tchibo Cafissimo MINI pe baza de capsule pot fi instalate ins aproape orice spatiu din bucatarie sau sufragerie, avand dimensiunile economice de 18 x 30 x 22 cm (Lungime x adancime x inaltime). acestea se gasesc pe piata in toate lanturile mari de magazine din tara.

Mai multe detalii despre Tchibo Cafissimo MINI gasiti pe pagina de www.tchibocafissimo.ro.

Sistemul Tchibo Cafissimo

Tchibo Cafissimo este sistemul perfect de espressoare, capsule si accesorii, creat pentru a fi folosit oriunde, pentru un rezultat excelent de fiecare data.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Oferim tot ce e mai bun consumatorilor nostri: fiecare capsula e sigilata pentru a-si pastra aroma si savoarea si pentru a oferi o experienta perfecta in fiecare ceasca de cafea. Capsulele contin cafea 100% arabica, provenita 100% din cultivare sustenabila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri