Daca pana acum ai crezut ca vedetele de la Hollywood petrec nenumarate ore in saloanele cosmetice, afla ca acestea opteaza de cele mai multe ori pentru un tratament simplu.

Daca pana acum ai crezut ca vedetele de la Hollywood petrec nenumarate ore in saloanele cosmetice, afla ca acestea opteaza de cele mai multe ori pentru un tratament simplu, ce poate fi folosit acasa si are numeroase beneficii asupra zonei din jurul ochilor – estompeaza ridurile, diminueaza pungile de sub ochi, hidrateaza si reda luminozitatea pielii.

Este vorba despre mastile de ochi de la Intraceuticals, Eye Mask +, care actioneaza asupra ridurilor, cearcanelor si ochilor umflati. Proteinele hidrolizate din plante care se gasesc in compozitia mastii catifeleaza si tonifica pielea din jurul ochilor obositi.

Cum actioneaza masca de ochi?

Printre ingredientele cheie ale mastii de ochi se numara acidul hialuronic, derivat din plante, ce intensifica hidratarea si potenteaza efectul altor substante nutritive, cu scopul de a imbunatati textura pielii. Colagenul solubil imbunatateste elasticitatea cutanata si creste nivelul de hidratare a pielii, in timp ce sorbitolul hidrateaza, catifeleaza si detoxifica pielea, refacand continutul vitaminelor si mineralelor esentiale sanatatii pielii.

Cum se foloseste?

Dupa curatarea pielii, se aplica masca in zona ochilor, cu partea mai ingusta la colturile interioare ale ochilor. Se lasa sa actioneze 10-15 minute, dupa care se indeparteaza. La final, se recomanda folosirea unei creme hidratante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri